🔥İndirim Victus Laptop 32GB DDR5 RTX4060 Laptop 50.000TL🔥

Neden alınmaz ? Eleştirmeden önce bunu bir yazsaydınız keşke 50K fiyata 32GB RAM 1TB SSD 14.Nesil i5 veriyor bana kağıt üstünde mantıklı geldi fiyat. Az önce 512 SSD 16GB RAM 13 Nesil i5 ve 5060'lı cihaza 47K diye herkes inanılmaz fırsat kaçırmayın vs. diye aldım aldım yazıyor. Ben mi anlayamadım ?

markaya bak çay demle, 32gb ram nerde? ram fiyatlarından haberin var mı? ekran kartı olarak çok az fark var bilgine yine victus tercihim olurdu.
Kasası da güzel kısmına patladım, hayatınızda ilk kez laptop kullanıyorsunuz sanırım. Baştan aşağı kronik sorunlu, CPU'su fabrikasyon olarak %10-12 kıılmış olarak gelen, plastik kalitesi beş para etmez 4060 Victus'a 5060 laptop parasına link paylaşıp soğuk fırsat diyen arkadaşla dalga geçmenize ağzımdaki çayı püskürttüm xD
yaşın kadar laptop kullanmışımdır çoğu laptopun kasası kalın karttan dolayı bu ofis laptopu olarak da kullanabilirsin bilgin olsun ayrıca 32gb ram gördün dimi bide ram fiyatlarını biliyormusun? zira bana yetmiyor 16gb ram sana yetiyorsa gidip aynı fiyata 16gb ramlı modeli tercih edebilirsin boş yorumcu seni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden alınmaz ? Eleştirmeden önce bunu bir yazsaydınız keşke 50K fiyata 32GB RAM 1TB SSD 14.Nesil i5 veriyor bana kağıt üstünde mantıklı geldi fiyat. Az önce 512 SSD 16GB RAM 13 Nesil i5 ve 5060'lı cihaza 47K diye herkes inanılmaz fırsat kaçırmayın vs. diye aldım aldım yazıyor. Ben mi anlayamadım ?
ağzına sağlık

markaya bak çay demle, 32gb ram nerde? ram fiyatlarından haberin var mı? ekran kartı olarak çok az fark var bilgine yine victus tercihim olurdu.

yaşın kadar laptop kullanmışımdır çoğu laptopun kasası kalın karttan dolayı bu ofis laptopu olarak da kullanabilirsin bilgin olsun ayrıca 32gb ram gördün dimi bide ram fiyatlarını biliyormusun? zira bana yetmiyor 16gb ram sana yetiyorsa gidip aynı fiyata 16gb ramlı modeli tercih edebilirsin boş yorumcu seni

ağzına sağlık
Evet 16gb ram fiyatından haberdarım, 2. Elde 5K bandına 16gb ddr5 laptop rami düşüyor. Eklenebilir bir şeyi eklenemez parça yerine tercih ederek laptop mu alınır 😀

Yaşım kadar laptop kullandıysan sıkıntı daha büyük, kullanmana rağmen kaliteden anlamadıysan vay haline😂 ince dediğin cihaz aynı segment lenovo loq ile aynı kalınlıkta, Asus Tuf'dan da 1mm ince. Monster - Excalibur standardında bir cihazı öveceğim diye bu kadar düşmeyin ya

5060 cihaz parası dediğim de Erazer, gameraider falan değil, Asus Tuf ve Lenovo Loq düşüyor 50k bandına. Olay sadece 5060 da değil, yeni kasa, yeni üretim cihaz alacaksınız. Sorunları önceki kasaya göre giderilmiş olacak. Soğutma bir önceki nesile göre daha iyi olacak. Bir ton fark var.

CPU fabrikasyon kısılmış geldiği için zaten İ5 13. Nesil kıvamında çalışacak. Bi ram ssd farkı var, o da bütçe oldukça eklenir. İçi bakım istiyor diye 4+1 ev almayıp 3+1 içi düzgün ev almak gibi bir durum, o fazla 1 odayı yaratamazsın ama evin içini yenilersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,007
Üyeler
189,958
Son üye
firatisko7
Geri