helppme123
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
beyler bu kasayı besleyecek psu nedir ne alabilirim
650 yeterli olurbeyler bu kasayı besleyecek psu nedir ne alabilirim
şuankini değiştirmiyim mi yani650 yeterli olur
sen arkadaşın dediği gibi 650 al ama eğer upgrade ederim diyorsan işlemciyi anakartı işlemciyi falan garanti olsun 850w veya 750w albeyler bu kasayı besleyecek psu nedir ne alabilirim
benim suankide guncel 600 w hocam değişmiyorum ozaman gelince kart bakarım duruma göreaynı sistem imzamdaki bunu kullanıyorum
birde geçen şeyi düşündüm ben bu power kablolarını işlemciyi montaj yaparken onalrı kurcaladım boyle zarar gordu gibi oldu ama eminde degilim yuksek derecenin ondan olma ihtimali var mıaynı sistem imzamdaki bunu kullanıyorum
rampage rmp 600 80pmarkası ne psunun hocam
Hocam imkaı uok 600w yeterli olmaz ben onu bütce acısından soyledim elinde varsa imkan 750w al bence rahat et upgrafe ederken falanbenim suankide guncel 600 w hocam değişmiyorum ozaman gelince kart bakarım duruma göre
nasıl imkanı yok yeterli olmasınHocam imkaı uok 600w yeterli olmaz ben onu bütce acısından soyledim elinde varsa imkan 750w al bence rahat et upgrafe ederken falan
nasıl yeterli olmaz 5090 mı besleyecezHocam imkaı uok 600w yeterli olmaz ben onu bütce acısından soyledim elinde varsa imkan 750w al bence rahat et upgrafe ederken falan