Türknet gigafiber kutusu geldi fakat farklı mı?

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
53
merhaba hocalar türknetin gigafiber kutusu binama geldi galiba fakat forumdaki bazı konulardaki kutu resimlerini incelediğimde kutuların aynı fakat üzerindeki broşürlerin yada tasarımların farklı olduğunu gördüm o yüzden bu kutular arasında bir farklılık var mı diye sormak istedim, broşür tasarımları farklı olduğu için biraz tereddütte kaldım, bu yüzden bir konu da ben açayım dedim. aşağıdaki mor broşürü bulunan kutu binama takılan kutu diğeri ise forumda bulduğum diğer kutunun resmi. eğer aynı amaçla takılan 1000/1000 veren kutuysa tahmini ne kadar sürede kullanıma açılır. zaten halihazırda türknet kullanıcısıyım fakat fiberi turktelekom altyapısından kullanıyorum.
1772819913371.webp

1772819923641.webp

merhaba hocalar türknetin gigafiber kutusu binama geldi galiba fakat forumdaki bazı konulardaki kutu resimlerini incelediğimde kutuların aynı fakat üzerindeki broşürlerin yada tasarımların farklı olduğunu gördüm o yüzden bu kutular arasında bir farklılık var mı diye sormak istedim, broşür tasarımları farklı olduğu için biraz tereddütte kaldım, bu yüzden bir konu da ben açayım dedim. aşağıdaki mor broşürü bulunan kutu binama takılan kutu diğeri ise forumda bulduğum diğer kutunun resmi. eğer aynı amaçla takılan 1000/1000 veren kutuysa tahmini ne kadar sürede kullanıma açılır. zaten halihazırda türknet kullanıcısıyım fakat fiberi turktelekom altyapısından kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
turknetin logosu degişti normaldir

turknetin logosu degişti normaldir
doğrudur hocam fakat birinde çok şanslısınız 1000mbps var falan diyor bana takılanda demiyor ne yani ben şanssız mıyım :peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral basit bi sticker bu kadar kafaya takmaya gerek yok. interneti iyi versin yeto.
evet haklısın sadece merakımı gidermek istemiştim bide uzun süredir bekliyordum dün işteyken takılmış sanırsam eve girerken şok olmuştum.

kanka derdini ... yani :D ne güzel işte fiber geldi bine bin alırsın rahat

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Tamamen aynı, Türknet bir kaç ay önce logo değişimine gitti. Kuturlar aynı bir fark yok. Ne zaman açılır konusunda kutu gelmiş zaten ne zaman randevu alırsan gelip kurarlar. Bize altta ki kutu gelmişti, haftasonuna randevu oluşturdul ve 3 gün içinde gelip kurulumu tamamladılar. Ayrıca referans kodu ile başvuru oluşturursan gigafiber müşterilerine 2+1 ay bedava internet veriyorlar. İstersen özelden referans kodu iletebilirim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
türknet logo değiştirdi sorun yok

Sogurla sitesinden adresini bak bakalım gigafiber mi varsa yapıştır 1000/1000 kaymak gibi

kanka derdini ... yani :D ne güzel işte fiber geldi bine bin alırsın rahat
doğrudur hocam fakat birinde çok şanslısınız 1000mbps var falan diyor bana takılanda demiyor ne yani ben şanssız mıyım :peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet haklısın sadece merakımı gidermek istemiştim bide uzun süredir bekliyordum dün işteyken takılmış sanırsam eve girerken şok olmuştum.
çok haklı bir sitem olmuş izmirin göbeğinde daha alt yapı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,799
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri