O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Bilgisayar Kasası 4999tl pckolik

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
82
fanlı verısyon ıcın ölü fiyat siyahı olsada gomcurseydım

Linki tahmin ediyoruz

Sistem toplamayı düşünüyorum bu işlerden de hiç anlamıyorum bunu alıp kenarda tutsam yavaş yavaş sistem toplasam mantıklı mı

Fan yok ama dikkat edin.

Ekleme:
gerçi flow modeli fanlı gelmiyor muydu :)

Son düzenleme:
Orta şeker 4 tane de fan alsan +2K da ona gidecek etti sana 7K.

Değer mi? asla.

Sistem toplamayı düşünüyorum bu işlerden de hiç anlamıyorum bunu alıp kenarda tutsam yavaş yavaş sistem toplasam mantıklı mı
tatlı kasa bende o11 vision var daha güzel bence. Ama bu küçük duruyor. Bol şanslar beyaz sistem toplamak çok pahalı bu zamanda. benimki ortalama 150k tutmuştu. şu an 200k tutar içindekilerle beraber orta şeker bir şeyler yaparım dersen.

Tekrar kontrol edince üretici sitesinde zaten Flow'lar fanlı görünyüor. Görsel başlık doğru ama detaylar eksik muhtemelen sitede.
1772877240730.webp

Fiyat acayip iyi ama 2025 kasımdaki pc kolikle mesajlaşmam böyleydi. Açıklama fansızsız yazıyordu o zamanda.

Ekler

• 31281.webp
    31281.webp
    206.5 KB · Hit: 113
Fiyat acayip iyi ama 2025 kasımdaki pc kolikle mesajlaşmam böyleydi. Açıklama fansızsız yazıyordu o zamanda.
Bir ihtimal satış temsilcisi de siz yazsanızda açıklama detaylarında fansız yazmasını, o da oradan bakıp cevap veriyordur.
Özel üretim fanları olmayan bir ürün getirmemişlerdir herhalde. Zaten "Flow" kelimesi oradan geliyor.

Geri