Enes6934
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Parlak değil matİkiside parlak, ucuz olması mat olacağı anlamına gelmiyor.
Parlak değil matİkiside parlak, ucuz olması mat olacağı anlamına gelmiyor.
Hayır parlak.Parlak değil mat
Yansımasız anti glare yazıyo mat kaplama vat işteHayır parlak.
Qd oled panellerde yansıma önleyici katman bulunur, bu yüzden yansımasız anti glare diye yazarlar. Xg27aqdmgr ve xg27aqdmes farklı panel kullandığı için yanlış yorumlamışsınız. Xg27aqdmgr Woled panel kullanıyor, onda yansıma önleyici katman yok ve true black glossy kaplama kullandıgınız yazılmış. Xg27aqdmes ise qd oled oldugundan yansıma önleyici katman var ve bu yüzden böyle yazıyorlar. Pg27ucdm, xg27ucdmg gibi glossy modellerde de yazıyor. Bu mantıkla onlarda mat olurdu.Yansımasız anti glare yazıyo mat kaplama vat işte
Aqdmes glossy.attıklarından 1 nesil daha yeni ömrü daha uzun parlaklığı daha yüksek hem glossy
tek eksisi woled olması piyango olayı çıkabiliyor
tayfun hocamın rehberine bak woled neden öyle oluyormuş diye yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gen yükseldikçe burnin yaşama ihtimalin azalıyor ömrü uzuyor parlaklıklar artıyor
bu da woledRehber: Woled monitör neden önerilmez?
Tandem W-oled ile sorunların azaltılacağını umut etmiştim ama durumlar değişmedi, hala bir çok sorunu var. Ayrıca fiyatları çok pahalı, 35-40k ya Gen 4 QD-Oled 4k monitörler varken Woled tarafında 4k Glossy bir model isterseniz XG32UCWMG almak zorundasınız. Onun da fiyatı 55-60k civarında...www.technopat.net
bir de bildiğim kadarıyla woledlerde gray banding çıkabiliyor şansa bağlı olan o
gray banding çok çıkarsa iadeye izin veriyorlar mı satıcılar onu falan bilmiyom
aqdmes modeli de mat kaplamaymış o yüzden direkt elerdim karanlık odada kullanacaksam
Kullanılan panel farklı. Aqdmgr Woled, aqdmes qd oled. Haliyle renk, parlaklık, ışık altında sundukları performans, Hdr performansı vs farklı. Epey den bakınca anlasılmıyor maalesef.0.5 inch dışında bir fark yok mu ben mi yanlış görüyorum
Aqdmes glossy.
Kullanılan panel farklı. Aqdmgr Woled, aqdmes qd oled. Haliyle renk, parlaklık, ışık altında sundukları performans, Hdr performansı vs farklı. Epey den bakınca anlasılmıyor maalesef.
gen 3 qd oled glossy o zamanAqdmes glossy.
Kullanılan panel farklı. Aqdmgr Woled, aqdmes qd oled. Haliyle renk, parlaklık, ışık altında sundukları performans, Hdr performansı vs farklı. Epey den bakınca anlasılmıyor maalesef.
Bu modelle alakalı içerik yok denecek kadar az. Ama fotoğraflardan anlaşıldığı üzere semi glossy qd oled yüzeyine sahip olduğu çok belli. 360p videodan aldım anca bu kadar oldu. Gen 3 panel kullanıyor. Samsung g5 gibi kırpık bir model.gen 3 qd oled glossy o zaman
önerecek seviyeye gelmemişim ben kendi isteklerimi bilecek kadar bilsem yeter siz varsınız nası olsa
hocam çok dallanıp budaklandıBu modelle alakalı içerik yok denecek kadar az. Ama fotoğraflardan anlaşıldığı üzere semi glossy qd oled yüzeyine sahip olduğu çok belli. 360p videodan aldım anca bu kadar oldu. Gen 3 panel kullanıyor. Samsung g5 gibi kırpık bir model.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet. QD oled istersende MSI bakabilirsin.hocam çok dallanıp budaklandı
ben bunu alayım değil mi![]()
bu gen 4 woled glossy değil mi hocamhocam çok dallanıp budaklandı
ben bunu alayım değil mi![]()
Evet, Xg27aqwmg gen 4 glossy woled.bu gen 4 woled glossy değil mi hocam
gray banding çıkarsa çok rahatsız edici derecedeyse iade ederim rabbime şükür bu zamana kadar monitörlerimde sıkıntı yaşamadım ilk kez oled alıcam umarım bunda da sıkıntı yaşamam bi yarım saate incehesap sitesinden sipariş geçicem inşallahbu gen 4 woled glossy değil mi hocam
woledde gray bandingte çok kötü denk gelirse iade falan yapabiliyor muyuz
gerçi internetten alırsak 2 hafta iade yapabiliyorduk düzgün yerlerde
ben gen 5 qd oled beklemeye devam