Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

Ekler

• IMG_5467.webp
    IMG_5467.webp
    123.4 KB · Hit: 23
Yansımasız anti glare yazıyo mat kaplama vat işte
Qd oled panellerde yansıma önleyici katman bulunur, bu yüzden yansımasız anti glare diye yazarlar. Xg27aqdmgr ve xg27aqdmes farklı panel kullandığı için yanlış yorumlamışsınız. Xg27aqdmgr Woled panel kullanıyor, onda yansıma önleyici katman yok ve true black glossy kaplama kullandıgınız yazılmış. Xg27aqdmes ise qd oled oldugundan yansıma önleyici katman var ve bu yüzden böyle yazıyorlar. Pg27ucdm, xg27ucdmg gibi glossy modellerde de yazıyor. Bu mantıkla onlarda mat olurdu.
8428.webp

attıklarından 1 nesil daha yeni ömrü daha uzun parlaklığı daha yüksek hem glossy
tek eksisi woled olması piyango olayı çıkabiliyor
tayfun hocamın rehberine bak woled neden öyle oluyormuş diye yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gen yükseldikçe burnin yaşama ihtimalin azalıyor ömrü uzuyor parlaklıklar artıyor
bu da woled

bir de bildiğim kadarıyla woledlerde gray banding çıkabiliyor şansa bağlı olan o
gray banding çok çıkarsa iadeye izin veriyorlar mı satıcılar onu falan bilmiyom

aqdmes modeli de mat kaplamaymış o yüzden direkt elerdim karanlık odada kullanacaksam
Aqdmes glossy.

0.5 inch dışında bir fark yok mu ben mi yanlış görüyorum
Kullanılan panel farklı. Aqdmgr Woled, aqdmes qd oled. Haliyle renk, parlaklık, ışık altında sundukları performans, Hdr performansı vs farklı. Epey den bakınca anlasılmıyor maalesef.

Aqdmes glossy.

Kullanılan panel farklı. Aqdmgr Woled, aqdmes qd oled. Haliyle renk, parlaklık, ışık altında sundukları performans, Hdr performansı vs farklı. Epey den bakınca anlasılmıyor maalesef.
gen 3 qd oled glossy o zaman
önerecek seviyeye gelmemişim ben kendi isteklerimi bilecek kadar bilsem yeter siz varsınız nası olsa

gen 3 qd oled glossy o zaman
önerecek seviyeye gelmemişim ben kendi isteklerimi bilecek kadar bilsem yeter siz varsınız nası olsa
Bu modelle alakalı içerik yok denecek kadar az. Ama fotoğraflardan anlaşıldığı üzere semi glossy qd oled yüzeyine sahip olduğu çok belli. 360p videodan aldım anca bu kadar oldu. Gen 3 panel kullanıyor. Samsung g5 gibi kırpık bir model.
8474.webp
8472.webp
8470.webp

Bu modelle alakalı içerik yok denecek kadar az. Ama fotoğraflardan anlaşıldığı üzere semi glossy qd oled yüzeyine sahip olduğu çok belli. 360p videodan aldım anca bu kadar oldu. Gen 3 panel kullanıyor. Samsung g5 gibi kırpık bir model.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam çok dallanıp budaklandı
ben bunu alayım değil mi :D

bu gen 4 woled glossy değil mi hocam
Evet, Xg27aqwmg gen 4 glossy woled.

Xg27acdms gen 3 280hz qd oled glossy
Xg27acdng gen 3 360hz qd oled glossy
Xg27aqdmes gen 3 240hz ama parlaklık ve özellik olarak kırpılmış bir model glossy
Xg27aqdmg gen 2 piksel düzenini ve gen 3 teknolojilerini kullanan glossy woled (trueblack değil)
Xg27aqdmgr aynı modelin trueblack kaplama ile değiştirilmiş ve neo yakınlık sensörü eklenmiş modeli
Xg27aqwmg 4.nesil Tandem trueblack glossy woled
PG27AQDp 3.nesil mat woled
Pg27aqwp-w 4.nesil trueblack glossy çift modlu 1440p 540hz/720p 720hz model

2k modeller bu şekilde. Kafası karışan kalmamıştır umarım. @ayranli_tuz

Asus qd oled mat bir model üretmiyor, bu yüzden QD oled Asus görürseniz rahat olun o glossy demektir. İleride istisna çıkarsa bilemem tabii. Woled de mat modelleri var orası ayrı.

Son düzenleme:
bu gen 4 woled glossy değil mi hocam
woledde gray bandingte çok kötü denk gelirse iade falan yapabiliyor muyuz
gerçi internetten alırsak 2 hafta iade yapabiliyorduk düzgün yerlerde
ben gen 5 qd oled beklemeye devam
gray banding çıkarsa çok rahatsız edici derecedeyse iade ederim rabbime şükür bu zamana kadar monitörlerimde sıkıntı yaşamadım ilk kez oled alıcam umarım bunda da sıkıntı yaşamam bi yarım saate incehesap sitesinden sipariş geçicem inşallah

Geri