amazon kendi sattığı ürünlerde müşteri hizmetlerine yazınca değişim istersen değişim başlatıyor farklı satıcı için yaparlar mı bilemem yaz istersenMonitörümü sonradan ölü pixel çıkması nedeni ile iade edeceğim, amazondan aldım satıcı sinerji. ama sanırım değişim seçeneği yok, sadece iade et var iade yorumuna da değişim istediğimi yazsam pek umursayacaklarını sanmıyorum. alalı daha 3 4 gün oldu nasıl bir yol izleyeyim?
yapmazlar gibi hocam, çünkü bunun için bir metin oluşturmuşlar orda değişim seçeneği yoksa eğer iade edip almalısınız diyordu.amazon kendi sattığı ürünlerde müşteri hizmetlerine yazınca değişim istersen değişim başlatıyor farklı satıcı için yaparlar mı bilemem yaz istersen
yapmazlar gibi hocam, çünkü bunun için bir metin oluşturmuşlar orda değişim seçeneği yoksa eğer iade edip almalısınız diyordu.
nerden değişim talebi istediğimi belirteyim hocam? iade notuna mı yazmam gerek?
müşteri hizmetlerine yazman gerek iade yerine değişim başlatabilir misiniz diyenerden değişim talebi istediğimi belirteyim hocam? iade notuna mı yazmam gerek?
hocam yine bilmediğimden soruyorum müşteri hizmetlerine yazılıyor mu? ben sadece arama yoluyla sesli ulaşabiliriz sanıyordum.müşteri hizmetlerine yazman gerek iade yerine değişim başlatabilir misiniz diye