Yardım BeamNG.drive grafiklerde piksellenme sorunu

Rs.YnsV3

80+
Reaksiyon skoru
83
Herkese selamlar, 3 aydır falan yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere.
BeamNG.drive'de hangi grafik ayarlarını ayarlasamda, her şeyi en yüksek, Ultra ayara alsam da bir türlü çözemediğim bir piksellenme sorunu yaşıyorum oyunun grafiklerinde.(araba gövdesinin kenarlarında, maplerde vs.)
Mesela oyun Ultra grafiklerde ama hala görüntü çöp gibi geliyor bana.
Yapılması gereken bir ayar varsa yardımcı olabilir misiniz? Ve sizce oyunun grafiklerinde olan bir sorun mu bu?
RX 9060XT 16 GB ekran kartı kullanıyorum.

Herkese selamlar, 3 aydır falan yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum sizlere.
BeamNG.drive'de hangi grafik ayarlarını ayarlasamda, her şeyi en yüksek, Ultra ayara alsam da bir türlü çözemediğim bir piksellenme sorunu yaşıyorum oyunun grafiklerinde.(araba gövdesinin kenarlarında, maplerde vs.)
Mesela oyun Ultra grafiklerde ama hala görüntü çöp gibi geliyor bana.
Yapılması gereken bir ayar varsa yardımcı olabilir misiniz? Ve sizce oyunun grafiklerinde olan bir sorun mu bu?
RX 9060XT 16 GB ekran kartı kullanıyorum.
F11 menüsünden arama kısmına sunsky yaz ve gir.Textsize ayarı var sağ tarafta alta ilerleyince onu 1024 ten 2048 yap.Extra olarak snowymoon kullanmanı öneririm çimlerde ve ağaçlardaki flickeringi çözüyor

F11 menüsünden arama kısmına sunsky yaz ve gir.Textsize ayarı var sağ tarafta alta ilerleyince onu 1024 ten 2048 yap.Extra olarak snowymoon kullanmanı öneririm çimlerde ve ağaçlardaki flickeringi çözüyor
birde mesela uzaktaki nesneler çok pikselli görünüyor ben onlara yaklaşana kadar, peki onlar nasıl düzelebilir?

birde mesela uzaktaki nesneler çok pikselli görünüyor ben onlara yaklaşana kadar, peki onlar nasıl düzelebilir?
Snowymoon düzeltebilir belki.Onu kurduktan sonra bendeki tüm grafik pikselleşmeleri düzelmişti linkini atacağım buraya

https://www.filemail.com/d/vewclcyknqcdllh
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\BeamNG.drive\Bin64
Bin64ün içine atın hepsini.Oyun içinden Ctrl+p yaparak menüyü açabilirsiniz

Normalde kendi sitesinde var ama 1.0.1 sürümü var.eskiden kullandığım 1.0.2 sürümünü attım şuan sitesinde olan bu kadar iyi değil ücretsiz olduğu için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklemedeyim hocam, teşekkürler.
ilk dediğim f11 menüsündeki ayarıda yap mutlaka

https://www.filemail.com/d/vewclcyknqcdllh
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\BeamNG.drive\Bin64
Bin64ün içine atın hepsini.Oyun içinden Ctrl+p yaparak menüyü açabilirsiniz

Normalde kendi sitesinde var ama 1.0.1 sürümü var.eskiden kullandığım 1.0.2 sürümünü attım şuan sitesinde olan bu kadar iyi değil ücretsiz olduğu için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk dediğim f11 menüsündeki ayarıda yap mutlaka
hocam peki menü içerisinden ayarlar nasıl olmalı? kurdum modu.

bütün dosyaları attınız mı hocam genelde eksik dosya atınca oluyor.Attıysanız sizin kart amd galiba desteklemiyor olabilir temporal anti aliasing açın
ekran kartım amd hocam, birde modu kurduktan sonra oyun biraz takılmaya başladı kaza yaparken vesaire birde oyunda biraz blurlanma oldu.

ekran kartım amd hocam, birde modu kurduktan sonra oyun biraz takılmaya başladı kaza yaparken vesaire
fxaa kapatıp veya anti aliasing clarity seçip deneyebilir misiniz hocam yani diğer varyasyonları.Daha önce başıma gelmediği için kesin bir şey söyleyemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,292
Üyeler
190,341
Son üye
ferdi15tr
Geri