8.000.000 bütçe spor araba

8 milyon param olsaydı 5 tane fiat egea alır 2 milyona yozgattan ev alır kalanını faize yatırdım

Mahalledeki her gence bir adet Doğan SLX hediye edin hocam uzun vadede kazançlı çıkarsınız sonrasında prestij için güzelinden bir Koenigsegg Jesko çekersiniz. Sonrasında güzelinden bir tune ile otobanda 500 km/h yaparsınız. Yalnız sonrasında beyaz sakallı bir amcadan "Dinin ne?" sorusu gelirse ondan ben sorumlu değilim söyliyim 🙃

60 kilo gümüş var fiziki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 milyon param olsaydı 5 tane fiat egea alır 2 milyona yozgattan ev alır kalanını faize yatırdım
8 milyon bu kadar büyük para değil **

8 milyon paran olupta cayman gibi bi külüstürü mü düşünüceksin bi de bunu donanım arşivi forumda millete sorup fikir mi alicaksin biraz daha kaliteli salla kardesim
Cayman külüstür mü cidden

60 kilo gümüş var fiziki

dropshipping mi yapıyosun yoksa

Hocam ayıptır sorması ne iş yapıyorsunuz?

Hocam ayıptır sorması ne iş yapıyorsunuz?
İstanbul’da kuyumcu dayım yaşım 19

60 kilo gümüş var fiziki

Caymana külüstür demen acayip bozdu be usta Taycan mantıklı ama oda elektrikli 4 cabrio veya cle 300 lerde güzel gibi ben eski kasa porschelerı beğeniyorum ama 2018 kasaları mesela cayennr güzel ama çok pahalı pıyasası ve yaşıma gıtmez

8 milyon araba alacak parası olanın bu forumda gezeceğini hiç düşünmüyorum knk maalesef :kekw:

ya şu konuyu troll diyip cevaplamamak yerine yazıp yazıp üste çıkartıp konu sahibine mizah veriyorsunuz ya alemsiniz.

8 milyon araba alacak parası olanın bu forumda gezeceğini hiç düşünmüyorum knk maalesef :kekw:
Sarıyor çünkü etrafta bu kadar her daldan bilgisi olan adam yok gerçi şuanda bana yardımcı olan bi bilgisayar tarafında olmuştu vatandan sistem almıştım o gün burayı gördüm yardımcı olundu baya

ya şu konuyu troll diyip cevaplamamak yerine yazıp yazıp üste çıkartıp konu sahibine mizah veriyorsunuz ya alemsiniz.
Tamm kanka yolal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri