KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,576
Hocam gerçeken dilineze elinize sağlık o kadar güzel özetlemişsiniz ki , af buyrun sizce soldaki egzozları 2 mi yapayım bir de son sorum
sıvı soğutmanın fan şekli TL yani yan kısımları daha ışıklı kalan fanlarıda mı öyle yapsam yoksa SL mi seçsem veya karışık mı olsun
aa unutmadan son olarakta benim kasa modeli için sol tarafa 140klık mı alıcam
Öncelikle, ilk soruda “Soldaki fanları 2 mi yapayım?” derken arka egzoz kısmından mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, bu soru yanlış çünkü arkaya sadece 1x120 mm fan sığar, 2 fan veya 1x140mm mümkün değil Ayrıca Asla 3x120mm yerine 2x140mm Fan almayın mantıklı değil özelliklede akvaryum kasada hiç mantıklı değil Enayilik Olur.
İkinci soruya gelince, TL modeli tercih edin. Fan kenarlarında “Infinite” RGB efekti var, daha güzel görünüyor. Daha sade istiyorsanız SL modeli de uygun. Eğer kasa Hyte Y60 veya Y70 olsaydı Kesinlikle TL Alın derdim, ama bunda seçim size kalmış.
Yan tarafa takılacak fanlar dışında LCD özellikli fan almayın; boşa para harcarsınız. Alttaki veya Egzoz taki LCD’lere kimse bakmıyor bile bu yüzden LCD sadece yan tarafta olmalı.Hatta bana kalırsa Hiç LCD almayın 2K fark var arada 6 fanda 4K yapar Eğer LCD şartsa, küçük fan ekranlarına yatırım yerine büyük bir LCD panel almak daha mantıklı ama bana kalsa hiç LCD almam
Önerim:
- Yan ve alt fanlar: 3x120 mm TL, Reverse Blade, intake
- Arka fan: 1x120 mm normal fan (reverse blade olmasın)