b450İkinci el b450 mı yoksa sıfır a520 mi
Almalıyım dostlar sizce ne yapmalıyım
Neye dayanarak söyledin reis ayıptır sorması
kullanacagın ıslemcı ram ve ssd nedırİkinci el b450 mı yoksa sıfır a520 mi
kullanacagın ıslemcı ram ve ssd nedır
Sıfır alırsam Asus a520 m-r alıcam2.el b450 modeli ne fiyatı ne hocam a520nin da aynı şekilde
ilerrde işlemci yükseltmeyı düşünüyormusun5 5500 işlemci
3200 MHz veya 3600 MHz ram 2*8
1tb SSD 4500/4000
Bu şekilde olacak belki SSD değerleri değişebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır alırsam Asus a520 m-r alıcam
İkinci olursa b450 gaming serilerinden birini alıcam
B450 giriş seviyesi bir modelse pek farkı yok sıfır alabilirsin. Üst serilerdense ikinci el almaya değebilir.İkinci el b450 mı yoksa sıfır a520 mi
Veya pazarlık yapıp bu seti almak istiyorum Alıntıyı görüntüle
Belki ryzen 7 5700 alabilirimilerrde işlemci yükseltmeyı düşünüyormusun
Veya 5600xBelki ryzen 7 5700 alabilirim
eğer param güvende ile satmaz ise yaz bana özelden ben senin için alır kargolarım dolap letgo gibi yerden 100tl ilan açarım kargoyu öyle hallederiz canım sıkılıyodu iyi olur
adana da yaşıyorum 30dk mesafede kontrol edemem ama direkt alır cıkarımeğer param güvende ile satmaz ise yaz bana özelden ben senin için alır kargolarım dolap letgo gibi yerden 100tl ilan açarım kargoyu öyle hallederiz canım sıkılıyodu iyi olur
Reis bende adanada yaşıyorum ama anakart hakkında bilgi almak istiyorum illa alıcam demiyorumeğer param güvende ile satmaz ise yaz bana özelden ben senin için alır kargolarım dolap letgo gibi yerden 100tl ilan açarım kargoyu öyle hallederiz canım sıkılıyodu iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adana da yaşıyorum 30dk mesafede kontrol edemem ama direkt alır cıkarım
Çok afedersiniz de ben Asus a620 pro wifi anakartımı 5k ya satıyorum daha 5 aylık kart itopyadan aldım yükselteceğim için anakartı satıcam. bu fiyatlar ne böyle ya şaka mı ?İkinci el b450 mı yoksa sıfır a520 mi
Veya pazarlık yapıp bu seti almak istiyorum Alıntıyı görüntüle