C serisi.hangi modelden bahsediyorsun bilmiyorum ama
2023 model lg g3 kulanıyorum gece full parlaklıkta hdr yada dv içerik izleyemezsin gözünü bozar rahatsız eder %50-60 arası kullanıyorum
c5 daha yeni seri bunlarda sorun olacağını zannetmiyorum
C serisi.hangi modelden bahsediyorsun bilmiyorum ama
2023 model lg g3 kulanıyorum gece full parlaklıkta hdr yada dv içerik izleyemezsin gözünü bozar rahatsız eder %50-60 arası kullanıyorum
c5 daha yeni seri bunlarda sorun olacağını zannetmiyorum
çok abartmışsınız gerçekten sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden alırken tedirgin olmuştum parlaklık konusunda lakin 1 aydır kullanıyorum bu modeli %60 parlaklıkta kullanıyorum fazla fazla yetiyor gündüzde %80e alıyorum her türlü parlaklıgı gayet yeterli ya ürünü kötülüyorsunuz yada problem olabilir gözlerinizde alacak olan insanları yanıltmayın lütfenMaks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full parlaklıkta bile dizi film izlerken ancak yetiyor.
Abartmayin hocam bende 48 inch c3 var gece olunca parlaklığı 0'a indiriyotum gözümü almasın diye gene parlak oluyof. Gündüz pencere karşısında, parlaklığı yetiyor ama daha fazla olmasini isterdim. C5 serisi hem zaten daha parlak hem de 55 inch modelinden itibaren parlaklık artıyor yani 6t inch c5 hayli hayli yetecektir.Maks parlaklığını fiziksel olarak incelemeden almayın, gün içinde kullanımına göre odanın ne kadar aydınlık olduğu çok önemli. Oled panel olunca gece full parlaklıkta bile dizi film izlerken ancak yetiyor.
Filmmaker modundan mı emin değilim ama gece izleyeceğim zaman parlaklığı maksa alıyorum. Alırken ben de sizin gibiler yüzünden tedirgin oldum, parlaklığın maks kaç cd olduğu meydanda zaten. Kişisel tercihim bu, size hesap mı vereceğim la bir de. Üründen memnunum, az daha parlak olmasını isterdim, isteyemez miyim hahdlwkdşsşdşsçok abartmışsınız gerçekten sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden alırken tedirgin olmuştum parlaklık konusunda lakin 1 aydır kullanıyorum bu modeli %60 parlaklıkta kullanıyorum fazla fazla yetiyor gündüzde %80e alıyorum her türlü parlaklıgı gayet yeterli ya ürünü kötülüyorsunuz yada problem olabilir gözlerinizde alacak olan insanları yanıltmayın lütfen
Filmmaker modunda biraz daha kısılıyor gibi oluyor, normal tv modunda parlaklık yeterli gibi. Yine de oda parlaklığına göre değişkenlik gösterir. Dediğim gibi, mağazada incelenmeli. Kişisel zevkler değişebilir.Abartmayin hocam bende 48 inch c3 var gece olunca parlaklığı 0'a indiriyotum gözümü almasın diye gene parlak oluyof. Gündüz pencere karşısında, parlaklığı yetiyor ama daha fazla olmasini isterdim. C5 serisi hem zaten daha parlak hem de 55 inch modelinden itibaren parlaklık artıyor yani 6t inch c5 hayli hayli yetecektir.