Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
Evethocam 00:00 dan sonra aldığınız için 10 bin paraf ta geldi değil mi yanlış anlamadım ?
Evethocam 00:00 dan sonra aldığınız için 10 bin paraf ta geldi değil mi yanlış anlamadım ?
Şimdi bende aldım teşekkürler hocam bilgilendirme için.
Sipariş onaylandı mı hocam ? Psu da stok gözükmüyor sanırım o sebeple henüz onaylanmadı benimki
Kafamda deli sorular , cidden bak olabilir.iki tane ayrı günlerde 50.000 çek alsak bu kuponları aynı alışverişte kullanabiliyor muyuz?
İptal ettim ya. 7500F ve 7800XT'den geçmeye gerek görmedim. Aslında puan işi çok cezbetmişti Parafly'da katlı kullanabileceğim için ama sıkışmak istemedim.Fiyatlar iyi mi kötü mü bilemedim ama kampanyadan faydalanmak için aldım. iPhone'u satacağım
Hocam güzel fırsattı değerlendirseydin keşke.İptal ettim ya. 7500F ve 7800XT'den geçmeye gerek görmedim. Aslında puan işi çok cezbetmişti Parafly'da katlı kullanabileceğim için ama sıkışmak istemedim.
Beni aralık ayında aradılar nisan ayına kadar 25000 tl harca 5000 kazan denildi ve puanlar yattı , 50 binlik kampanyayı bilmyrumParaf Kredi kartına ilk defa başvurup 50.000 TL harcama yapanlara da 5.000 TL puan veriyorlardı, o devam ediyor mu?