R7 9700X ve 5070ti sistem için seçtiğim parçalar uygun mu?

Mag850gl bunun da altına kötü yorumlar gelince beyaz başka seçeneğim olmadığı için corsair tercih etmek durumunda kaldım.

Aslında olay bütçe kısıtı değil de matx panaromik kasa bakıyordum. Aslında ilk önce bu kasayı aldım ama sağolsun görseli yanlış yükledikleri için iade etmek zorunda kaldım hala değişmemişler görseli. Sonra başka seçenek kalmayınca c201'i aldım.
coil whine dışında bi şikayet duymadım o da şans meselesi marka modelle alakası pek yok. rm e modelleriğ kronik
kasa olarak da ben dediğim gibi msi mag 130r mlg edition kullanıyorum onun düz 130r olanını alabilirdiniz aslında. kasa sadece yukarı doğru büyüyo çok yer kaplamaz

Mag850gl bunun da altına kötü yorumlar gelince beyaz başka seçeneğim olmadığı için corsair tercih etmek durumunda kaldım. Siz nasıl bir sorun yaşadınız?

Aslında olay bütçe kısıtı değil de matx panaromik kasa bakıyordum. Aslında ilk önce bu kasayı aldım ama sağolsun görseli yanlış yükledikleri için iade etmek zorunda kaldım hala değişmemişler görseli. Sonra başka seçenek kalmayınca c201'i aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon satıcılılı patriot bulsam değişirim de yok. Psu'da 850w beyaz bu fiyatlara msi mag var o olabilir ama onda da sorun yaşayan olmuş o yüzden bilemedim
Raijintek cratos lite al

coil whine dışında bi şikayet duymadım o da şans meselesi marka modelle alakası pek yok.
O biraz şans işi gibi ya donanımda her şey olabiliyor. Ben voltajlarda dalgalanma ya da bunun gibi hasar verebilecek bir sorun gibi düşünmüştüm. Kasa öneriniz için de teşekkürler fiyat farkı biraz fazla ama bakacağım.

Raijintek cratos lite al
Modüler ve beyaz değil. Avantajı nedir?

O biraz şans işi gibi ya donanımda her şey olabiliyor. Ben voltajlarda dalgalanma ya da bunun gibi hasar verebilecek bir sorun gibi düşünmüştüm. Kasa öneriniz için de teşekkürler fiyat farkı biraz fazla ama bakacağım.

kasalara bakayım daha uygun buluruz. coil whine tamamen şans anakart psu ekran kartı fanlar bile yapabiliyo. kroniği olmaması daha önemli.
rajintek cratos lite falan da aman almayın mantıklı bi öneri olmamış o

kasanın akvaryum olması şart mı bu sizin tercihiniz sonuçta ne istiyosunuz

kasalara bakayım daha uygun buluruz. coil whine tamamen şans anakart psu ekran kartı fanlar bile yapabiliyo. kroniği olmaması daha önemli.
rajintek cratos lite falan da aman almayın mantıklı bi öneri olmamış o

kasanın akvaryum olması şart mı bu sizin tercihiniz sonuçta ne istiyosunuz
Şart değil de tercihen diyebiliriz. Normalde ilk https://amzn.eu/d/07NSAses bunu almıştım da yanlış fotoğraf koymuşlar mecbur iade ettim. Zaten bunun matx olan versiyonu tr'ye gelmemiş hiç.

Şart değil de tercihen diyebiliriz. Normalde ilk https://amzn.eu/d/07NSAses bunu almıştım da yanlış fotoğraf koymuşlar mecbur iade ettim. Zaten bunun matx olan versiyonu tr'ye gelmemiş hiç.
beyaz seçenekler baktım ucuzdan pahalıya önerilerim daha altını önermem çıkıp çıkmamak size kalmış. ama dandik kasa alınca pişman oluyosunuz kendimden biliyorum.
lian li den pek emin değilim ama seçenek olsun diye ekledim ilginizi çekerse bi incelemelerine bakın

Elinize sağlık teşekkürler inceleyeceğim.

psu zaten cogu kasada gözükmüyor sırf beyaz olsun diye fazla para ödeyeceksin veya dandik alacaksın

psu zaten cogu kasada gözükmüyor sırf beyaz olsun diye fazla para ödeyeceksin veya dandik alacaksın
Evet psu gözükmüyor ama kabloları gözüküyor düzgün düşük awg beyaz kablo bakındım lakin göremedim pek. Dandikten kastınız nedir bütün komponentleri mi “dandik”? Yoksa f/p düşük mü demek istiyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,928
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri