Yanlış Bilgilendirme
Patlatma ya diyen adam emojilere takılmış. Aynen karşim patlatma, gümletme, hönkürtme instagram ağzına devam.Emojilere bak kick chatinde miyiz patlatma ya. 9000 serisi kart kullanmak deneyimlemek için illa kendime 9070xt sistem mi toplamam lazım başka yerde deneyimleyemem mi ne sığ bakışlı adamsın. Dlss destek daha fazla zaten ama kaç yıldır oturmuş bi teknoloji fsr4 daha şurda donanımsal olalı 1 yıl fln oldu oyunlara yaymamak amd nin hatası ama dlss kadar yaygın olmasını bekleyemezsin yavaş yavaş geliyor işte
Ayrıca ben kullanmadığı, deneyimlemediği kartlar hakkında boş konuşanları ciddiye almıyorum. Hiç bir yerde de deneyimlemedin sallamana gerek yok ki bu öyle ''arkadaşımda vardı 1-2 el oyun attım ya'' tarzı bir şey değil. AMD nin oyun desteği de teknolojileri de vasat ötesi vasat. Zaten AMD de de FG var demen bile başlı başına dünyadan bir haber olduğunun özeti.
Hadi selametle.
Edit: bu arada 5070 ti ve 4080 hakkındaki sallamasyon yorumuna verdiğim cevaba tek kelime edememen de cidden güldürdü. Bir şey hakkında bilginiz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz böyle bir zorunluluğunuz yok.