Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

Yanlış Bilgilendirme
Emojilere bak kick chatinde miyiz patlatma ya. 9000 serisi kart kullanmak deneyimlemek için illa kendime 9070xt sistem mi toplamam lazım başka yerde deneyimleyemem mi ne sığ bakışlı adamsın. Dlss destek daha fazla zaten ama kaç yıldır oturmuş bi teknoloji fsr4 daha şurda donanımsal olalı 1 yıl fln oldu oyunlara yaymamak amd nin hatası ama dlss kadar yaygın olmasını bekleyemezsin yavaş yavaş geliyor işte
Patlatma ya diyen adam emojilere takılmış. Aynen karşim patlatma, gümletme, hönkürtme instagram ağzına devam.

Ayrıca ben kullanmadığı, deneyimlemediği kartlar hakkında boş konuşanları ciddiye almıyorum. Hiç bir yerde de deneyimlemedin sallamana gerek yok ki bu öyle ''arkadaşımda vardı 1-2 el oyun attım ya'' tarzı bir şey değil. AMD nin oyun desteği de teknolojileri de vasat ötesi vasat. Zaten AMD de de FG var demen bile başlı başına dünyadan bir haber olduğunun özeti.

Hadi selametle.

Edit: bu arada 5070 ti ve 4080 hakkındaki sallamasyon yorumuna verdiğim cevaba tek kelime edememen de cidden güldürdü. Bir şey hakkında bilginiz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz böyle bir zorunluluğunuz yok.

Fiyatları denk değilse almamalısınız.

Patlatma ya diyen adam emojilere takılmış. Aynen karşim patlatma, gümletme, hönkürtme instagram ağzına devam.

Ayrıca ben kullanmadığı, deneyimlemediği kartlar hakkında boş konuşanları ciddiye almıyorum. Hiç bir yerde de deneyimlemedin sallamana gerek yok ki bu öyle ''arkadaşımda vardı 1-2 el oyun attım ya'' tarzı bir şey değil. AMD nin oyun desteği de teknolojileri de vasat ötesi vasat. Zaten AMD de de FG var demen bile başlı başına dünyadan bir haber olduğunun özeti.

Hadi selametle.

Edit: bu arada 5070 ti ve 4080 hakkındaki sallamasyon yorumuna verdiğim cevaba tek kelime edememen de cidden güldürdü. Bir şey hakkında bilginiz yoksa yorum yapmak zorunda değilsiniz böyle bir zorunluluğunuz yok.
Belkide ciddiye almamışımdır😃

aradaki farka değer bir şey yok ki neredeyse aradaki fark ile 9070 xt nin yanına 1 adet 9060 xt 16 gb daha alınabiliyor şaka maka bir yana

Valla bende aynı ikilemdeydim 37bine RX 9070XT Nitro Plus almıştım çok çok memnunum

bilmiyorum benimki dandik herhalde oyunda kaç kere bassam almıyor oyundan çıkıp alt z yapıp açıp sonra oyuna tekrar girip almam gerekiyor onda da zaten lolde iyi bir an yaptıysak çoktan gitmiş oluyo elde var sıfır kaç kere böyle an yaşadım
Onun için ayar açmanız gerekebilir. Ben şu an Nvidia'da daha fazla sorun yaşıyorum ve çözemiyorum. Aldığım çoğu klip bozuk alıyor. Kendi kafasına göre klipleri kapatıyor. Gittim format attım düzelmedi. 3080 Suprim var fakat param olursa satıp AMD'ye geçmeyi düşünüyorum.

Onun için ayar açmanız gerekebilir. Ben şu an Nvidia'da daha fazla sorun yaşıyorum ve çözemiyorum. Aldığım çoğu klip bozuk alıyor. Kendi kafasına göre klipleri kapatıyor. Gittim format attım düzelmedi. 3080 Suprim var fakat param olursa satıp AMD'ye geçmeyi düşünüyorum.
vallahi sadece onla olsa gene iyi expedition 33 oynayayım dedim sürekli çökmeler yaşıyorum ekran kartı otomatik ocli geldi %1 kayıpla gene oyun çöküyor nvidia da olsa sorun yaşar mıydım diyorum çoğu kişide de oluyormuş bir ağzımın tadıyla oynayamadım

Arkadaşlar merhabalar herkese. Geçenlerde Amazon' dan 36 bin liraya Pulse 9070XT almıştım. Kart gerçekten çok güzel aşırı memnun kaldım fakat RT-PT açınca güncel oyunlarda yüzde 1 fos sapıtıyor ve kasıyor gibi hissediyorum oyun FSR ve FG açık olmasına rağmen. Son günlerde gördüm kü Vatam' da 45K civarlarına 5070 TI düşüyor.Sizce bu indirim tekrar olur mu ve geçmeme değer mi? İkinci elde daha rahat satılacak olması ve teknolojik olarak AMD' nin çok geriden geliyor olması kafamı karıştırdı. DLSS 4.5 geliyormuş şimdi de galiba.
tercih meselesi bence değmez ama ben şuan kart alcak olsam 5070 ti alırım

Hocam içinize sinmiyorsa, kafanızda soru işaretleri varsa ve imkanınız da varsa iade edip geçin dilediğinize. Böyle keyif alamazsınız zaten kullanmaktan. Soğuduysanız ne yapsanız boş :)

İade et direkt 5070Tİ al yapış 5070Tİ kartına 5070 bile yeter amd alma da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri