9060XT 16GB/7500F/Sıvı soğutmalı/3 taksit/43k

Dediğin gibi yapılıp toplansa 35-36 yı bulur bu sistem ama PG veya git-gel durumlarını saymıyorsun. Vakti olmayıp direkt işi taksit ile halletmek isteyen için uygun şu anda. Aşırı iyi fırsat değil zaten onu savunmuyoruz ama şuana göre gayet güzel. Eklemeye de gerek yok böyle bir sistemde.
harcayacağın emeğe değmez hocam bence hazır 3 taksit almak varken

harcayacağın emeğe değmez hocam bence hazır 3 taksit almak varken
Zaman burada devreye giriyor biraz. 7500F i belki 4000 den bile bulabilirsin ama tek işlemci ile bitmiyor ki iş. Set satanlar var onlardan alsan bile kasa ekstra alınacak, yoksa RAM veya SSD alınacak, ekran kartı alınacak. Ben 2-3 haftamı verip uğraşırım diyen yapar.

Zaman burada devreye giriyor biraz. 7500F i belki 4000 den bile bulabilirsin ama tek işlemci ile bitmiyor ki iş. Set satanlar var onlardan alsan bile kasa ekstra alınacak, yoksa RAM veya SSD alınacak, ekran kartı alınacak. Ben 2-3 haftamı verip uğraşırım diyen yapar.
evet fazla emek par pg ile alman gerekiyor bazıları göndermiyor bi parça çalışmazsa onu iade edeceksin bir daha arayacaksın vesaire çok uzun iş

Beyler peşin fiyatına taksit diyor Axess ile, benim Akbank hesabım yok. Eğer hesap açarsam acaba 45.000 limit verirlermi ki? maaş 35.000

Yükseltme fiyatları uçuk ama sistemin fiyatı iyi gibi, tek eksisi taksit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri