GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX B650 EAGLE 6510tl

RGB'yi devre dışı bırakın falan demişler de altında yaptım oldu diyen de yok
Açıkcası sadece fanalrdaki ışıkların kontrolü için indirmiştim. Fanların uygulaması yok diye indirmiştim. Mecburen harici bir uygulama bakacağım.

Belki bir kere önceden gigabyte center kurduktan sonra sorun olmuyordur bir deneyin
2-3 Kere denedim hala çöküyor. Önceden uygulamaya girdiğim zaman mavi ekran alıyordum. Şuan uygulamayı silemden her yeniden başlatmada alıyorum. Signal Rgb programını indirdim burdan kontrol edeceğim.

2-3 Kere denedim hala çöküyor. Önceden uygulamaya girdiğim zaman mavi ekran alıyordum. Şuan uygulamayı silemden her yeniden başlatmada alıyorum. Signal Rgb programını indirdim burdan kontrol edeceğim.
Hocam kartı bir önceki biosa güncelleyip deneyin isterseniz down işlemi oluyor mu tam emin değilim ama.

1773312344692.webp

2.elde 6900 yazmıslar amazonda uyandı heralde, 3 gün önce 0 ı 6500dü ...

Aslında 15 inden sonra almam daha iyi olurdu da indirim biter diye aldım.

Hocam inşallah benim işlemci ram eksik zaten sıkıntı şuan
Benim kargo yarına kaldı. Geliyordu evdeyim diye onayladım 20dk sonra kurye kendisi müşteri ertesine güne attı diyerek yarına attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anakarta ekran kartı girmiyor deli olcam incecik kart şuraya çarpıyor.Alıntıyı görüntüle
Oraya nasıl değiyor hocam kartın? Bende yarın bakacağım girmezse iade gönderirim. Koskoca Nitro+ giriyor.

Benim kargo yarına kaldı. Geliyordu evdeyim diye onayladım 20dk sonra kurye kendisi müşteri ertesine güne attı diyerek yarına attı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oraya nasıl değiyor hocam kartın? Bende yarın bakacağım girmezse iade gönderirim. Koskoca Nitro+ giriyor.
Hocam yok ya anakart kasaya çok yapışıyor diye herhalde anlamadım gitti kasam lianli mini v2 flow. Çok saçma sinirim bozuldu

Geri