❌İndirim Bitti! ZOTAC RTX 4070 TWIN EDGE OC 20.736TL Vatan

bu fiyattan 4070in matıklı olduğuna hem fikirsen sen de mfg gerçeğini umursamamışsın diye yorumladım, tartışmanın bir alemi yok yani aynı noktadaysak.
5000 serisinin sadece saf güç üzerinden değerlendirildiği bir yorum gördüğümde dayanamıyorum çünkü. Bende 5080 var 4k ultrada 70-80 fps aldığım oyunda mfg 4x ile 150-200 fps alıyorum. Saf güç umrumda değil.

güzel fiyat uzun seneler gider ikinci el fiyatına 0 ürün alan herkese hayırlı olsun 5070 çok gereksiz 4070den farkı yok dlls tarzı şeylere takılmayın çok hepsi leş gibi çalışıyor fake fps gerçek oyuncular asla istemez aradaki farkı anlarlar hiç kullanmadım

orta noktayı bulduk 16 iken 9060xt 16 gb alınırdı şuan bence alınmaz,
5060ti 16 gb 20 ye düşerse belki alınır bence yine alınmayıp tepki gösterilmeli de alıyorlar maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia istese çözer, ama neden çözsün ki AI ve sunucu tarafından sağlam para kırıyor orada kilit rol oynamaya çalışıyor başarılı da ekran kartları da halen satıyor
5060ti'yı 20'ye en son benim bir kaç ay önce paylaştığım zaman gördüm başkada o fiyatta düştüğünü görmedim vallaha :kekw: :kekw:

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
5060tl 20'ye en son benim bir kaç ay önce paylaştığım zaman gördüm başkada o fiyatta düştüğünü görmedim vallaha :kekw: :kekw:
Bu çok iyiydi, bırak kullanmayı al sat için bile alan çok kişi vardır.

Bu çok iyiydi, bırak kullanmayı al sat için bile alan çok kişi vardır.
Göndermemişti satıcı sanırım ama bazıları ücret farkı ödemeden başka satıcıdan tedarik etti Hepsiburada bazılarına aradaki farkı kupon tanımladı 8 bin lira tanımlamıştı birkaç arkadaşa sanırım baya iyi fırsattı gerçekten.

Göndermemişti satıcı sanırım ama bazıları ücret farkı ödemeden başka satıcıdan tedarik etti Hepsiburada bazılarına aradaki farkı kupon tanımladı 8 bin lira tanımlamıştı birkaç arkadaşa sanırım baya iyi fırsattı gerçekten.
Bana bir kere geldi o kupon aldım sıvı soğutma 2.8e düşmüştü aldım iptal oldu. 4.3e yükseldi sonra, HB 1.5k kupon tanımladı sadece o ürüne özel ama 2 hafta boyunca geçerliydi. 1 hafta civarı bekledim geri düşer diye sonra tekrar 2.8e düştü 1.5k kuponu yapıştırdım, ürün geldi 1.3kya MSI Coreliquid L240 olması lazımdı hatta.

güzel fiyat uzun seneler gider ikinci el fiyatına 0 ürün alan herkese hayırlı olsun 5070 çok gereksiz 4070den farkı yok dlls tarzı şeylere takılmayın çok hepsi leş gibi çalışıyor fake fps gerçek oyuncular asla istemez aradaki farkı anlarlar hiç kullanmadım
War Thunderda FG açınca uzaktan biri vuruyor seni göremiyorsun render olmuyor FG kapatıyorsun herşeyi görmeye başlıyorsun. 3A oyunlar için muazzam birde çok oyunculu online oyunlarda Kalabalık Savaş durumlarında çok büyük iş yapıyor yabana atılacak bir teknoloji değil.

Alıntıyı görüntüle
bu ilanlar varken alınmaz (!) :kekw:
Her Türk erkeği gibi sahibinden ilan gezme fantezim var. Almayacağım X Ürüne bile bakarım. Sıfırına da bakarım. Ben asla ama aslaa bu sahibindendeki satıcıları anlayamadım. Hadi dolap tarzi satsa hepsi, komisyon fsrkini koyuyolar diyeceğim (ki komisyon %15 heralde, bunlar ennnnn az %25 30 fazla fiyat koyuyorlar) ki çoğu da elden satış diyor. Gerçekten garip bir satıcı camiası.

Adam garantisi bitmiş Ürüne 2/3 fiyat çekiyor. La olm kullanmissin bitmis bitmiş. Üreticinin bile garanti verdiği süreyi doldurmuşsun. 1/2 ye yakın, biraz ustu biraz altı bir fiyat koyacaksın ürünün temizliğine göre.

Tam aranan kandı sahura kalmamış :) 24 e de alınır mı ne dersiniz

Son düzenleme:
Her Türk erkeği gibi sahibinden ilan gezme fantezim var. Almayacağım X Ürüne bile bakarım. Sıfırına da bakarım. Ben asla ama aslaa bu sahibindendeki satıcıları anlayamadım. Hadi dolap tarzi satsa hepsi, komisyon fsrkini koyuyolar diyeceğim (ki komisyon %15 heralde, bunlar ennnnn az %25 30 fazla fiyat koyuyorlar) ki çoğu da elden satış diyor. Gerçekten garip bir satıcı camiası.

Adam garantisi bitmiş Ürüne 2/3 fiyat çekiyor. La olm kullanmissin bitmis bitmiş. Üreticinin bile garanti verdiği süreyi doldurmuşsun. 1/2 ye yakın, biraz ustu biraz altı bir fiyat koyacaksın ürünün temizliğine göre.
Bana göre millet ilana ürün koymadan önce emsallerine bakıyor böyle böyle virüs gibi yayılıyor hele ki sıfırından yüksek satmaya çalışanları hiç saymıyorum

5060ti den daha güçlü olabilir ama mfg 4x açtığın zaman 4070 in esamesi okunmaz. ben olsam 50 serisi dışında kart almazdım . yani şu dlss 4.5 ve mfg olayı bambaşka bir şey. şimdi 6x de gelecek zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,135
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri