PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sade olanı aldımfan yapısı farklı pro olmayan modelde de rgb var
Sade olanı aldımfan yapısı farklı pro olmayan modelde de rgb var
Hangisini aldınız bilmiyorum ama benim önerim şu olacaktı. Pttavm üzerinden de satılsa inventus bilgisayar satıyor. 1 hafta önce beyazını parafa 6 taksitle aldım. Güzel paketlenmişti, ancak kargo evde bulamadık muhabbeti yaptığı için şubeden kendim aldım yalnızca. Üstelik ürüne özel kod da var. Tabi aldıysanız iptalle vs uğraşmak istemiyorsanız size kalmış.İ7 14700kf için Max 6k ya sıvı soğutucu önerisi verebilirmisiniz
Çok fark varmıGaliba almışsınız ancak benim önerim şu olacaktı. Pttavm üzerinden de satılsa inventus bilgisayar satıyor. 1 hafta önce beyazını parafa 6 taksitle aldım. Güzel paketlenmişti, ancak kargo evde bulamadık muhabbeti yaptığı için şubeden kendim aldım yalnızca. Üstelik ürüne özel kod da var. Tabi aldıysanız iptalle vs uğraşmak istemiyorsanız size kalmış.
Siz sade olanı aldım derken pro olmayan Arctic i aldıysanız çok fark olacağını sanmıyorum. İkisi de gayet iyi soğutucular.Çok fark varmı
Evet rgbsiz siyah olanı aldımSiz sade olanı aldım derken pro olmayan Arctic i aldıysanız çok fark olacağını sanmıyorum. İkisi de gayet iyi soğutucular.
Tamamdır hocam gayet iyidir, güle güle kullanın.Evet rgbsiz siyah olanı aldım
Sağolun hocamTamamdır hocam gayet iyidir, güle güle kullanın.