bende 3060 var linkteki sistemi aldım geri iptal ettim ama ekran kartı almaıyı düşünüyorum 5070 eger alırsam ddr4 de kalmış olacağım ama ddr5 de geçmek istiyorum kafam çok karışık70 vermene gerek yok 45-50 civarına da güzel 9060lı kasalar var
@XattacKeR
35 civarına 5070 alacağına elindeki kasayı satıp direkt ddr5 geç hem ileriye dönük hemde daha performanslı olur. ddr4 artık ölü yatırım.bende 3060 var linkteki sistemi aldım geri iptal ettim ama ekran kartı almaıyı düşünüyorum 5070 eger alırsam ddr4 de kalmış olacağım ama ddr5 de geçmek istiyorum kafam çok karışık
linkteki sistem iyi diyorsun yani alınır35 civarına 5070 alacağına elindeki kasayı satıp direkt ddr5 geç hem ileriye dönük hemde daha performanslı olur. ddr4 artık ölü yatırım.
Kartin zamanini denk getir 1 ay sonra ode ?????Ulan 1 ay sonra şu sistemler olmazsa kafamı taşa vurucam.
fiyat olarak iyi tek tek toplarsan 80kyı geçer. 16ramli 5070 kasaları 70e yazıyorlar zaten bu 32 ramlinkteki sistem iyi diyorsun yani alınır
Zamanı geçtiKartin zamanini denk getir 1 ay sonra ode ?????
Düşmesi zor gibi ama inşallah düşer yoksa çokmsıkımtı 40 binlik sistem 80 bin olmuş yazık günah yaa bu paralara değmezArkadaşlar benim anlamadığım bu ram fiyatları böylemi gidecek yani 20 30 bin tl ram fiyati yazıyorlar ben açıkçası bu paraları rama vermem benm gözümde ram max 7-8k dir. Fiyatlarin düşeceğine de inanıyorum açıkçası.
Ramler derken 2x 16 mı geldi yoksa 1x 32 mi ?Twinmos geldi ramler. sistem canavar gibi geldi dün kurdum