❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK71 Pro RGB Yayıncı Mikrofonu 1000TL İNDİRİM!

ya ucuza geliyor diye aldım iptal etcem kdlaldls

Son düzenleme:
2 bin tl ye muadili var mı ki ? , ses kalitesi nasıl ? , bunları bilmemiz gerek bence öyle yorum yapalım , asıl soru bence

Fifine Ampligame A6TW den iyi mi değil mi ?

Herhangi bir inceleme vidoesunu bulamadım ve dediğim gibi combatrynin o videosunda ki sesi refarns almak ne kadar doğru bilmiyorum, ses kartı kullanıyor olabilir. Beğenmezsem en kotu tripodunu kullanırım amacıyla aldım, kendi tripodum yamulmaya basladı en alt kısmından.

Herhangi bir inceleme vidoesunu bulamadım ve dediğim gibi combatrynin o videosunda ki sesi refarns almak ne kadar doğru bilmiyorum, ses kartı kullanıyor olabilir. Beğenmezsem en kotu tripodunu kullanırım amacıyla aldım, kendi tripodum yamulmaya basladı en alt kısmından.
çok arada kaldım alsam mı almasam mı şimdi , daha önceden hepsiburadadan alan olmuş adama açık kutu göndermişler

almayın böyle şeyler almayın. :) Mikrofon kulaklık böylelerinden almayın :)
Gidin studio kulaklık ve mikrofonu alın.
Mikrofon bilmem de stüdyo kulaklığı denilen şeylercidden on numara ürünlerdir, gaming adı altında ucuz, mühendislikten yoksun kulaklıklar ses te kastırmıyor, müzikte dinletmiyor ki bunlara evet o 10 bin liralık kulaklıklarınız da dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri