Herhangi bir inceleme vidoesunu bulamadım ve dediğim gibi combatrynin o videosunda ki sesi refarns almak ne kadar doğru bilmiyorum, ses kartı kullanıyor olabilir. Beğenmezsem en kotu tripodunu kullanırım amacıyla aldım, kendi tripodum yamulmaya basladı en alt kısmından.2 bin tl ye muadili var mı ki ? , ses kalitesi nasıl ? , bunları bilmemiz gerek bence öyle yorum yapalım , asıl soru bence
Fifine Ampligame A6TW den iyi mi değil mi ?
çok arada kaldım alsam mı almasam mı şimdi , daha önceden hepsiburadadan alan olmuş adama açık kutu göndermişlerHerhangi bir inceleme vidoesunu bulamadım ve dediğim gibi combatrynin o videosunda ki sesi refarns almak ne kadar doğru bilmiyorum, ses kartı kullanıyor olabilir. Beğenmezsem en kotu tripodunu kullanırım amacıyla aldım, kendi tripodum yamulmaya basladı en alt kısmından.
sence iyi mi?2 bin tl ye muadili var mı ki ? , ses kalitesi nasıl ? , bunları bilmemiz gerek bence öyle yorum yapalım , asıl soru bence
Fifine Ampligame A6TW den iyi mi değil mi ?
2000 tl di 3000 mi yapmışlar ?Fiyata 1000 TL daha eklemişler
Yok karıştırmışım görselde 2000 görünce indirimsiz hali sandım2000 tl di 3000 mi yapmışlar ?
Bir önceki modelleri zaten 1600 ve 1700 TL civarında ufak bir fiyat oyunu yapmış olmaları olası.2000 tl di 3000 mi yapmışlar ?
kullanmadım bilmiyorumsence iyi mi?
1000 TL'ye studio kulaklık ve mikrofon önerin nedir ?almayın böyle şeyler almayın.Mikrofon kulaklık böylelerinden almayın
Gidin studio kulaklık ve mikrofonu alın.
1000 TL'ye studio kulaklık ve mikrofon önerin nedir ?
Düğünde caney caney söyleyeceğim bi mikrofon..![]()
KEEPRO Bilgisayar mikrofonu 3.5 mm jacklı mikrofon notebook mikrofon 1.5 metre kablolu pc mikrofon - Fiyatı, Yorumları
Bilgisayar mikrofonu 3.5 mm jacklı mikrofon notebook mikrofon 1.5 metre kablolu pc mikrofon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mikrofon bilmem de stüdyo kulaklığı denilen şeylercidden on numara ürünlerdir, gaming adı altında ucuz, mühendislikten yoksun kulaklıklar ses te kastırmıyor, müzikte dinletmiyor ki bunlara evet o 10 bin liralık kulaklıklarınız da dahil.almayın böyle şeyler almayın.Mikrofon kulaklık böylelerinden almayın
![]()
Gidin studio kulaklık ve mikrofonu alın.