Bilgisayarım 2 seneyi yeni devirdi Lenovo IdeaPad 1. son 2 3 haftadır Windows 11 de onarım modunda başlıyordu bilgisayarım. En son dayanamayıp format atma kararı aldım ama format attıktan sonra bir daha Windows kuramadım. Windows 10, 11 denedim olmadı. Rufus ve Medya Oluşturma Aracı ile de denedim ikisini de ama bir türlü Windows kuramıyorum. Son çare olarak Ubuntu kurdum sıkıntısız olmasa da çalışıyor ama bir Windows'un yerini tutmuyor.
Windows kurarken yaşadığım sıkıntı. 11 kurarken disk biçimlendirme kısmında kurulumun kendi kendine baştan başlaması gibi bir problem var. Bir de bazen o kısmı da geçiyorum ama kuruluma hazırlanıyor kısmında ortalama %14 gibi tüm kurulum baştan başlıyor döngüye giriyorum.
Problem ne olabilir acaba bilgili birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler.
Windows kurarken yaşadığım sıkıntı. 11 kurarken disk biçimlendirme kısmında kurulumun kendi kendine baştan başlaması gibi bir problem var. Bir de bazen o kısmı da geçiyorum ama kuruluma hazırlanıyor kısmında ortalama %14 gibi tüm kurulum baştan başlıyor döngüye giriyorum.
Problem ne olabilir acaba bilgili birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim teşekkürler.