🔥DeepCool CH560-DIGITAL-PF70 700W 80+🔥4799 TL🔥

Niccolò Machiavelli

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
17
Akvaryumlar Meşhurlaşmadan Önce Çok Satıyordu Almak İsteyenler İçin Yinede Güzel Bir Fiyat Dahili 700 Watt PSU Olması Büyük Bir Avantaj Olmuş .

Son düzenleme:
psu olarak PF serisini (E tier) tavsiye etmem ancak kasayı beğeniyorum. ilk gördüğüm anda kendi listemin 1 numarasına koymuştum. aradan vakit geçti nasip oldu aldım. stokta tek kalan beyaz renk denk geldi mecbur beyaz sistem topladım :D

dahili fanlar için bilgi vereyim sessizdirler.
arka egzoz 350-1250 rpm (±%10)
ön fanlar 300-1200 rpm (±%10)

Son düzenleme:
Psu 1.5/2kya gider mi acaba?
Tek kasa lazım çok güzel duruyor

Deepcool diğer kasaları da çok güzel ama buralara gelmiyor. 700w bu kasaya çok gereksiz ama satıcaksanız olabilir.Psu olmadan bulamadım ondan
aynı sitede lianli 207 digital 4.5k dan satıldı 1 hafta oldu arada da giriyor ancak psu çıkarırsak daha pahalı tabi. Konuda kasada ekran sadece pc değerleri veriyor değiştirilebilir değil.

Bunun PSU bombaydı heralde öyle hatırlıyorum, kasa güzel ama telefondan ışık seviyesi felan ayarlıyorsunuz

Bunun PSU bombaydı heralde öyle hatırlıyorum, kasa güzel ama telefondan ışık seviyesi felan ayarlıyorsunuz
Boş yapmışsın dostum bomba falan demişsin alakası yok çoğu giriş seviyesi psudan iyidir alacak olan arkadaşların kafasını karıştırma...

Boş yapmışsın dostum bomba falan demişsin alakası yok çoğu giriş seviyesi psudan iyidir alacak olan arkadaşların kafasını karıştırma...
bomba değilsede 6 aya kondansatör şişirecek psu alınmaz .
Post automatically merged:

Hayır iyi değildir, e tier demişler hatta f de olabilirdi hatırlamıyorum kıpkırmızı birşeydi dediğin markalar bile e tier değil isme Göre yorum yapmayin
Gamepower daha iyi bundan 6 aya cortlamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri