Yardım İkinci monitör için bu markalar alınır mı?

AshenOne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Merhaba arkadaşlar, Samsung G6 modeli bir monitöre sahibin. Çalışırken 2. Monitör ihtiyacı hissedilir düzeyde olmaya başladı. Böyle yana atmalık 2k ıps olan bir monitör arıyorum. Deli dehşet bir şey olmasına gerek yok ucuzundan üzmeyecek düzeyde olsun yeter. Aşağıdaki modelleri alsam sorun yaşar mıyım?

Azıcık fazla ver çok fark olur dediğiniz önerilere de açığım.

Ktc marka

Fazeon marka

Merhaba arkadaşlar, Samsung G6 modeli bir monitöre sahibin. Çalışırken 2. Monitör ihtiyacı hissedilir düzeyde olmaya başladı. Böyle yana atmalık 2k ıps olan bir monitör arıyorum. Deli dehşet bir şey olmasına gerek yok ucuzundan üzmeyecek düzeyde olsun yeter. Aşağıdaki modelleri alsam sorun yaşar mıyım?

Ktc marka

Fazeon marka
ktc nin üzeceğini sanmıyorum bende 200 hz versiyonu var ana ekran olarak kullanıyorum hatta 25 inch 280 hz dell monitörü pivot yaptım yana koydum diyebilirim

ktc nin üzeceğini sanmıyorum bende 200 hz versiyonu var ana ekran olarak kullanıyorum hatta 25 inch 280 hz dell monitörü pivot yaptım yana koydum diyebilirim
Ktc için ben de iyi şeyler duydum ama vesa desteği yokmuş sanırım bu modelin. Yorumlarda öyle yazmışlar. Thomson diye bir marka var 8500 TL ye dolu dolu özellikleri var. Yorumlarda baya iyi. Bu markayla ilgili bilgin var mı hocam?

Ktc için ben de iyi şeyler duydum ama vesa desteği yokmuş sanırım bu modelin. Yorumlarda öyle yazmışlar. Thomson diye bir marka var 8500 TL ye dolu dolu özellikleri var. Yorumlarda baya iyi. Bu markayla ilgili bilgin var mı hocam?
bahsettiğin markayla ilgili bilgim yok bendeki monitör söylediğin fiyattan düşük vesa desteği var ben vesa olarak kullanıyorum

Ktc marka

Fazeon marka
2. monitörü 2k önermem. sistemi yormaması adına 1080p 100-120hz asıl amacının görüntü kalitesi olan bi monitör öneririm. mesela msi modern veya pro serisinden. bende msi pro mp242ap modelini 2. monitör olarak kullanıyorum. 23.8" 100hz 1080p ve panel kalitesi renk doğruluğu çok iyi. dizi film veya video açıyorum oyun oynarken ve çok memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide monitör marka ve kağıt üstündeki bilgilere göre alınmaz. ktc den memnun olan arkadaşlar var. illa 2k istiyosan ben gampower sonic t80 öneririm. 1.5 sene kullandım ve çok memnun kaldım hatta daha memnun kaldığım bi monitör olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri