5070 mi yoksa 5070 ti mı?

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
40000
önümüzdeki aylarda yeni sistem kuracağım için işlemci ve ekran kartı odaklı arıyorum genelde fps online oynuyorum ama story oynuları da oynarım arada o yüzden yüksek model arıyorum monitör olarak da oled panel 2k 280 hz lik bir şey almayı düşünüyorum aralarında 20 bin tl oynuyor ekran kartında sizce değer mi yoksa 5070 de her oyunda ultra modda 2k da yüksek fps verir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
önümüzdeki aylarda yeni sistem kuracağım için işlemci ve ekran kartı odaklı arıyorum genelde fps online oynuyorum ama story oynuları da oynarım arada o yüzden yüksek model arıyorum monitör olarak da oled panel 2k 280 hz lik bir şey almayı düşünüyorum aralarında 20 bin tl oynuyor ekran kartında sizce değer mi yoksa 5070 de her oyunda ultra modda 2k da yüksek fps verir mi?
Dün 41 e vatanda 5070ti vardı devam ediyorsa düşünmeden al

hocam sana şöyle söyleyeyim, kuzenimde 5070ti var bende 5070 var. ikimizde mfg açarak oyunları oynuyoruz. zaten bende 300 civarında alıyorum, o da 350 bandında alıyor fps. ama monitörlerimiz zaten desteklemediği için bu fpsleri alamıyoruz pratikte. vsync açtığımız için 240 fps de oynuyoruz. mfg desteklemeyen oyunlar için söyleyeceğim bişey yok tabi, ama piyasadaki çoğu oyuna geliyor zaten mfg. zaten 6x de gelecekmiş. bence aradaki fiyata değmez, 5070 alın. pratikte iki kartla da aynı fps de oynayacaksın

Bütçen yetiyosa kesinlikle 5070ti. Arada gerçekten uçurum fark var. 5070 süper çıkması gerekiyo 2 kart arası fark çok ve boşluk var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
5070 30 falan 20 değil
2. elleri 20 den başlıyor temiz olursa iyi fiyat değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el 5070mi alacan 20 bin bandı ne
evet 2. el almayı planlıyorum temiz bulursam

Bütçen yetiyosa kesinlikle 5070ti. Arada gerçekten uçurum fark var. 5070 süper çıkması gerekiyo 2 kart arası fark çok ve boşluk var.
ama youtube dan performans testlerine baktım aşırı bir fark yok story oyunlarında 20 30 fps oynuyor nadiren 50 fps farka çıkıyor

2. elleri 20 den başlıyor temiz olursa iyi fiyat değil mi

evet 2. el almayı planlıyorum temiz bulursam

ama youtube dan performans testlerine baktım aşırı bir fark yok story oyunlarında 20 30 fps oynuyor nadiren 50 fps farka çıkıyor
performans testleri parçlar bire bir olsa dahi bazen sisteminde aynısını göstermez ve döneme oyuna göre çok değişir. hele de 2k da tatmin edecek bi fps alma hedefin varsa kesinlikle 5070ti a çıkman lazım. bende aynı kararsızlıpı yaşadım baya araştırdım bi videoda 5070 iyi diyosun başka bi videoda tatmin etmiyo 5070ti çok daha cazip oluyo. hem de ileriye dönük 5070ti daha iyi. vram sıkıntısı yaşamazsın. 12gb ile 16gb arasında düşünüldüğünden fazla fark var

performans testleri parçlar bire bir olsa dahi bazen sisteminde aynısını göstermez ve döneme oyuna göre çok değişir. hele de 2k da tatmin edecek bi fps alma hedefin varsa kesinlikle 5070ti a çıkman lazım. bende aynı kararsızlıpı yaşadım baya araştırdım bi videoda 5070 iyi diyosun başka bi videoda tatmin etmiyo 5070ti çok daha cazip oluyo. hem de ileriye dönük 5070ti daha iyi. vram sıkıntısı yaşamazsın. 12gb ile 16gb arasında düşünüldüğünden fazla fark var
peki 2. el mi almak mantılı temiz yoksa sıfır faturalı mı

peki 2. el mi almak mantılı temiz yoksa sıfır faturalı mı
valla bence sıfır. çünkü mantıklı gelecek bi fiyata denk gelmiyo 2. elde. ama sıfırda kampanyalar olabiliyo veya taksit imkanları oluyo. ben asus tuf 5070ti ı kasım sonu 53k ya 9 taksit aldım. bi seferde 50k vermektense min 6 ve üstü taksitle alırım sıfır adıma faturalı olur

ki dün vatanda doğruysa 41k ya satılmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri