🔥İndirim 🔥DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu🔥4249 TL🔥

Fiyat performans olarak gayet iyi. Ama bu fiyat bandında alacak arkadaşlara, 2000 tl daha koyup Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB almasını öneririm. Biraz daha gürültülü çalışıyor ve arctic kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Bitfenix Cube 360 in hem ilk çıktığında hem de şu an V2 olanını kullanıyorum.Pompası 5500 rpm üzeri dönüyor ve ses HİÇ duyulmuyor.
Sadece V2 de fan arızası çıkabiliyor. Kasada görsel bütünlük olsun diye TL-M12QW fanlarla kullanıyorum. 9800x3D oyunlarda 55-60 üstünü görmedim hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitfenix Cube 360 in hem ilk çıktığında hem de şu an V2 olanını kullanıyorum.Pompası 5500 rpm üzeri dönüyor ve ses HİÇ duyulmuyor.
Sadece V2 de fan arızası çıkabiliyor. Kasada görsel bütünlük olsun diye TL-M12QW fanlarla kullanıyorum. 9800x3D oyunlarda 55-60 üstünü görmedim hiç
Ve pompası soğutma bloğundan ayrı, borunun radyatörle birleştiği yerde. Bu da sıcaklıkta birkaç derece farkettiriyordur

Fiyat performans olarak gayet iyi. Ama bu fiyat bandında alacak arkadaşlara, 2000 tl daha koyup Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB almasını öneririm. Biraz daha gürültülü çalışıyor ve arctic kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Lq freezer iii ün radyatör kalınlığından cpu 8 pin girişini takabilene helal olsun

Her yerde şu soğutucuyu önerip durmayın arkadaşlar milletin kasası müsait mi değil mi hiç uyarmıyorsunuz bile

4200 değilde 4000 tl nin biraz altına çökülecek soğutucu olduğunu düşünüyorum. Böle 3700-3800 TL civarları. Şuanki ekonomide çok zor bu fiyatlara görmek ama bulunursa o zaman alınması mantıklı. Çünkü 300-500 daha koyup daha güzel duran muadilleri olduğunu düşünüyorum. Yinede üzmicek güzel soğutacak sıvı soğutucu, fiyata rağmen alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi şimdi baktımda malum sitede tam 4000 TL ye satılıyo. Taksit yapılmicaksa önermesemde ucuza gelmesi sebebiyle ordan alınması daha iyi olabilir.

Adına bakıp karara vardığınıza yemin edebilirim. Hiç anlamıyorsanız Chat Gpt’ye sorun bari. Alınabilecek en sağlam sıvı soğutuculardan. A tier üründür, adına bakan gitsin 2k koysun üstüne marka satın alsın. Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın artık lütfen.

Zamanında bir çok araştırma ve incelemeleri takip ettim, kendim bazı testler yaptım. Bu modelde epey iyi, zaten f/p olarak gayet iyi olduğunu söyledim. Ayrıca arctic öneriliyorsa vardır nedeni değil mi? Radyatör kalınlığını uyarma noktasında haklısınız ancak kimse 1 yoruma bakıp gözü kapalı almamalı burada. Bilgi sahibi arkadaş gpt ve claude sonuçlarına bakabilir

1773644550077.webp
1773644662082.webp

Zamanında bir çok araştırma ve incelemeleri takip ettim, kendim bazı testler yaptım. Bu modelde epey iyi, zaten f/p olarak gayet iyi olduğunu söyledim. Ayrıca arctic öneriliyorsa vardır nedeni değil mi? Radyatör kalınlığını uyarma noktasında haklısınız ancak kimse 1 yoruma bakıp gözü kapalı almamalı burada. Bilgi sahibi arkadaş gpt ve claude sonuçlarına bakabilir

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eleştirmek değil amacım ama arada %50 fiyat farkı olan bir ürün öneri olarak sayılamaz. Muadil ürün fiyat olarak da muadil olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri