- Reaksiyon skoru
- 17
DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 ile 3 fanlı yapı ve 2250 RPM dönüş hızı sayesinde üstün sıvı soğutma performansı yakalayın. Ürünü inceleyin.
Sinerjide 50 tl daha ucuz kargo dahil. Hangisinde taksit varsa ondan alırsınız![]()
DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 ile 3 fanlı yapı ve 2250 RPM dönüş hızı sayesinde üstün sıvı soğutma performansı yakalayın. Ürünü inceleyin.www.incehesap.com
kankamfiyatını hakeden bir soğutucu olduğunu düşünmüyorum
Ve pompası soğutma bloğundan ayrı, borunun radyatörle birleştiği yerde. Bu da sıcaklıkta birkaç derece farkettiriyordurBitfenix Cube 360 in hem ilk çıktığında hem de şu an V2 olanını kullanıyorum.Pompası 5500 rpm üzeri dönüyor ve ses HİÇ duyulmuyor.
Sadece V2 de fan arızası çıkabiliyor. Kasada görsel bütünlük olsun diye TL-M12QW fanlarla kullanıyorum. 9800x3D oyunlarda 55-60 üstünü görmedim hiç
Fiyat performans olarak gayet iyi. Ama bu fiyat bandında alacak arkadaşlara, 2000 tl daha koyup Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB almasını öneririm. Biraz daha gürültülü çalışıyor ve arctic kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Bence defiyatını hakeden bir soğutucu olduğunu düşünmüyorum
Eleştirmek değil amacım ama arada %50 fiyat farkı olan bir ürün öneri olarak sayılamaz. Muadil ürün fiyat olarak da muadil olmalı.Zamanında bir çok araştırma ve incelemeleri takip ettim, kendim bazı testler yaptım. Bu modelde epey iyi, zaten f/p olarak gayet iyi olduğunu söyledim. Ayrıca arctic öneriliyorsa vardır nedeni değil mi? Radyatör kalınlığını uyarma noktasında haklısınız ancak kimse 1 yoruma bakıp gözü kapalı almamalı burada. Bilgi sahibi arkadaş gpt ve claude sonuçlarına bakabilir
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle