konur43
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Güncellemeyi unutmuşlardır, normalde ayın 16'sı itibariyle bitti kampanya.Günü geçti mi? Sitede hala görünüyor ama 15 i son yazılmış?
Güncellemeyi unutmuşlardır, normalde ayın 16'sı itibariyle bitti kampanya.Günü geçti mi? Sitede hala görünüyor ama 15 i son yazılmış?
Ben de bekliyorum bakalım, umarım gelir.Peki bu kampanya ya da benzeri olarak bi tekrarı gelir mi?
O vatan kampanyası ayrı. Parafly devam ediyor.Güncellemeyi unutmuşlardır, normalde ayın 16'sı itibariyle bitti kampanya.
Şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman kart veriyorlar üstat. Bana da vermediler, üç defa ret yedim ama şubeye gidip maaş bordromu ibraz edince kart çıkarttılar.Adamlar diğer banka limitlerimden dolayı kart vermedi, limiti düşürdüm 4. başvurum reddedildi, şubeye yönlendiriyorlar. Eziyet resmen.
hocam aynı şekilde halkbank arttırcaz diye düşürdüm şu an hiçbir banka lmit arttırmıyor puanım 1258 olmasına rağmen şubeye gittim oradakiçalışan bile müdahle edemedi direkt red yedim puanınızda iyi aslında ama neden oldu anlamadım dediAdamlar diğer banka limitlerimden dolayı kart vermedi, limiti düşürdüm 4. başvurum reddedildi, şubeye yönlendiriyorlar. Eziyet resmen.