🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 5000 TL parafpara

Peki bu kampanya ya da benzeri olarak bi tekrarı gelir mi?

Güncellemeyi unutmuşlardır, normalde ayın 16'sı itibariyle bitti kampanya.
O vatan kampanyası ayrı. Parafly devam ediyor.

31 Mart 2026 tarihine kadar ilk kez Parafly kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize özel 30 Nisan 2026 tarihine kadar tüm banka POS’larından Parafly kredi kartı ile yapılacak toplamda 25.000 TL ve üzeri alışverişe 5.000 TL ParafPara verilecektir.

Arkadaşlar bende Halkbank’tan parafly kart başvurusu yaptım ama paraf uygulamasında kart gözükmüyor ve sanal kartta oluşturamıyorum kartın gelmesi mi gerek kampanyada gözükmüyor

arkadaşlar, hem vatan kampanyasından, hemde parafly'a ilk başvurudan kazanılan puanların son kullanma tarihi var mı acaba?

bu kart ile vatandan 6 taksit pc alıp puan paralardan yararlanabiliyormuyuz ?

Adamlar diğer banka limitlerimden dolayı kart vermedi, limiti düşürdüm 4. başvurum reddedildi, şubeye yönlendiriyorlar. Eziyet resmen.

Adamlar diğer banka limitlerimden dolayı kart vermedi, limiti düşürdüm 4. başvurum reddedildi, şubeye yönlendiriyorlar. Eziyet resmen.
Şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman kart veriyorlar üstat. Bana da vermediler, üç defa ret yedim ama şubeye gidip maaş bordromu ibraz edince kart çıkarttılar.

Bana parafly platinium vermişler baktım 5000 lira para puan kampanyası ben de yok başına gelen var mı acaba?

hocam aynı şekilde halkbank arttırcaz diye düşürdüm şu an hiçbir banka lmit arttırmıyor puanım 1258 olmasına rağmen şubeye gittim oradakiçalışan bile müdahle edemedi direkt red yedim puanınızda iyi aslında ama neden oldu anlamadım dedi

Benzer durumdayım çağrı merkezine kayıt açtım olumsuz dönüş oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri