Apple Airpods Pro 3 - 10.450 TL ye sizce alınır mı?

Sencrom

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Ekstra kupon ve bonuslarla 10.450 TL ye mediamarkt satıcılı bir e-ticaret sitesinden bu fiyata AirPods Pro 3 alabiliyorum, sizce bu fiyata değer mi? (hayatımda hiç airpods pro kullanmadım düz modellerde dahil)

Ekstra kupon ve bonuslarla 10.450 TL ye mediamarkt satıcılı bir e-ticaret sitesinden bu fiyata AirPods Pro 3 alabiliyorum, sizce bu fiyata değer mi? (hayatımda hiç airpods pro kullanmadım düz modellerde dahil)
Telefonun iPhone ise, anc ve görüşme kalitesi senin için önemli ise alınır.
Ama öncelik ses kalitesi ise alinmaz.

Telefonun iPhone ise, anc ve görüşme kalitesi senin için önemli ise alınır.
Ama öncelik ses kalitesi ise alinmaz.
Evet İphone 17 Pro Max kullanıyorum, genel itibariyle çok aşırı kulaklık kullanmıyorum ama alırsam kullanmaya başlayacağım anc li kulaklık hiç kullanmadım merak ediyorum açıkcası, ses kaliteside tahminimce orta üst segment arası bir şeydir öyle profesyönel bir kulaklık ses kalitesi aramıyorum.

Sence 10K lara kadar düşer mi normal hali şuan 13999 TL sanırım, yada zam gelebilir mi ?

Silikonlu kulaklık seviyorsanız ve maddi durumunuz el veriliyorsa neden alınmasın ? 4 aydır kullanıyorum ve memnunum. Sesi olsun gürültü engellemesi olsun çok kaliteli hissettiriyor. 7.5kya gelmişti bana vodafone'dan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet İphone 17 Pro Max kullanıyorum, genel itibariyle çok aşırı kulaklık kullanmıyorum ama alırsam kullanmaya başlayacağım anc li kulaklık hiç kullanmadım merak ediyorum açıkcası, ses kaliteside tahminimce orta üst segment arası bir şeydir öyle profesyönel bir kulaklık ses kalitesi aramıyorum.

Sence 10K lara kadar düşer mi normal hali şuan 13999 TL sanırım, yada zam gelebilir mi ?
airpods pro 2 yıllardır yüksek fiyatta bunun da öyle olacağını tahmin ediyorum. Büyük bir kampanya olmadığı sürece düşmez fiyatı.

Yani Apple fiyatı genelde ürün tanıtımı sırasında günceller.
Türkiye pazarında zam da gelebilir yarın bakmışsın 9 binlere de dusebilir.
Ortalama bir kulaklık arıyorsan güzeldir.
Çok odyofil kalitesi aramiyorsan seni üzmez.

Silikonlu kulaklık seviyorsanız ve maddi durumunuz el veriliyorsa neden alınmasın ? 4 aydır kullanıyorum ve memnunum. Sesi olsun gürültü engellemesi olsun çok kaliteli hissettiriyor. 7.5kya gelmişti bana vodafone'dan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

airpods pro 2 yıllardır yüksek fiyatta bunun da öyle olacağını tahmin ediyorum. Büyük bir kampanya olmadığı sürece düşmez fiyatı.
Hocam nasıl 7.5 a düşmüştü size?
Yani Apple fiyatı genelde ürün tanıtımı sırasında günceller.
Türkiye pazarında zam da gelebilir yarın bakmışsın 9 binlere de dusebilir.
Ortalama bir kulaklık arıyorsan güzeldir.
Çok odyofil kalitesi aramiyorsan seni üzmez.
ya şöyle iyi bir kulaklıktır sanıyorum ki sadece piyasa fiyatından 4K daha ucuza almış olacağım ihtiyac halinde 10K ya almak iyi olabilir diye düşündüm.

Hocam nasıl 7.5 a düşmüştü size?
Hocam vodafone'da haftalık çark var oradan kulaklık ve aksesuarlar için %50 indirim kodu çıktı o zaman da fiyat 15kdı sanırım vodofonenun marketinde. İndirim koduyla aldım, ben de nasıl olduğu hala anlayamadım hafta peşin fiyatına 3 taksit yapmıştım rahat rahat ödedim. Fiyatı tuzlu ama kalitesi tartışılmaz, macbook falan da kullanıyorsanız düşünmeyin derim.

Ekosistem varsa alınır yoksa gerek yok.

Alınır. Gürültü engelleme değil de şeffaf mod beni çok şaşırtmıştı. Ayrıca bundan önceki kullandığım silikonlu kulaklıkların hepsinde birkaç dakika taktıktan sonra kulağım tıkanıyorken bunu saatlerce çıkarmıyorum hiçbir sorun olmuyor. Hem kulaklıktaki sesi hem dışardan gelen sesi duyabilmek müthiş bir şey.

Geri