Yusuf Bostan
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Rx5500xt den geçtim 5070 e güç kaynagım 600w bir sorun yaratır mı 1000w psu aldım bayramdan sonra gelicek
kullanma bence nolur nolmaz riske atmaRx5500xt den geçtim 5070 e güç kaynagım 600w bir sorun yaratır mı 1000w psu aldım bayramdan sonra gelicek
.Sanki psu modelin ne aldığının ne .
Diğer bileşenlerin ne hocam çok watt çeken bir parçan varmıŞuanki Frisby 600w 80+bronze
Aldıgım thermaltake 1000w 80+gold
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Rgb dan çok mu işlemcin ne 120w tdp leri görüyor mu anakartın ne vs vs onları da yaz ki bilenler tam cevap versinDiğer bileşenlerin ne hocam çok watt çeken bir parçan varmı
Teorik olarak belki yetiyordur bilemiyorum ama 750 den asagi kullanmanizi onermem. Tamam 1000lik almissiniz marka da iyi sorun olmaz.Rx5500xt den geçtim 5070 e güç kaynagım 600w bir sorun yaratır mı 1000w psu aldım bayramdan sonra gelicek
Rgb dan çok mu işlemcin ne 120w tdp leri görüyor mu anakartın ne vs vs onları da yaz ki bilenler tam cevap versin
Teorik olarak belki yetiyordur bilemiyorum ama 750 den asagi kullanmanizi onermem. Tamam 1000lik almissiniz marka da iyi sorun olmaz.
bayrama kadar ağır oyun oynama, fpsi 144e falan sabitleyip hafif oyunları oyna,
Diğer bileşenlerin ne hocam çok watt çeken bir parçan varmı
Cs valo oynuyorum başka oyun yüklü değilKartı yüke sokmadan oynayabilirsin
Hocam bence yeterli olur işlemciniz fazla güç yüketmiyor ve oynadığınız oyunlarda işlemci bazlı yenisi gelene kadar sizi üzmezSistemim r5 5500 rx5500xt 8gb
A520mk v2 gigabyt
16 gb ram 3200mhz cl 16 rgbli
512 gb m2 ssd
Kasamda 4 fan var rgbli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cs valo oynuyorum başka oyun yüklü değil
Hocam bence yeterli olur işlemciniz fazla güç yüketmiyor ve oynadığınız oyunlarda işlemci bazlı yenisi gelene kadar sizi üzmez
Yeni sisteme geçene kadar kullanamayacagım ankarta çok büyük geldi ekran kartı ankartın güç söketlerine denk geliyor pcı yerime denk gelmşyor o yüzden anakart almayı bekliycez artık 5070 kullanmak içinYa da şuanki kartinla kullan 1hafta sonra 5070i kullanirsin