Spam engelleyici uygulama bilen var mı

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,035
Bet sitelerinden günde 10-15 arama ve sürekli mesaj atıyorlar önceden junkman kullanıyordum fakat ücretli yapmıslar benzeri uygulama bilen var mı

Bet sitelerinden günde 10-15 arama ve sürekli mesaj atıyorlar önceden junkman kullanıyordum fakat ücretli yapmıslar benzeri uygulama bilen var mı
Junkman ücretsiz de kullanılabiliyor ben kullanıyorum bi para ödemedim

iphone hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akıllı filtreleme icin aylık ücret getirmisler sadece filtreleyebiliyoruz artık
Şimdi gördüm çok saçma olmuş eskiden mesela akıllı filtreleme harici veritabanı vardı onları indirip hiç uğraşmadan spam numaraları da engelleyebiliyoduk onu da kaldırmıştılar ne anlamı kalıyo ki böyle

Şimdi gördüm çok saçma olmuş eskiden mesela akıllı filtreleme harici veritabanı vardı onları indirip hiç uğraşmadan spam numaraları da engelleyebiliyoduk onu da kaldırmıştılar ne anlamı kalıyo ki böyle
evet evet her şeyi ücretli yapmıslar su an uygulama hic bir işe yaramıyo filtrelemeyi zaten mesajlardan yapabiliyoruz

evet evet her şeyi ücretli yapmıslar su an uygulama hic bir işe yaramıyo filtrelemeyi zaten mesajlardan yapabiliyoruz
Tek tek uğraşıcaksam zaten dediğiniz gibi mesajlardan yaparım bu uygulamanın güzelliği akıllı filtreleme ve veritabanıydı

Tek tek uğraşıcaksam zaten dediğiniz gibi mesajlardan yaparım bu uygulamanın güzelliği akıllı filtreleme ve veritabanıydı
bekliyim bakalım belki baska birinin bildigi yeni bi uygulama vardır

0850 den mi arıyorlar? Ben MacroDroid kullanıyorum +0850 ararsa anında reddeden macro çalıştırıyorum.

androdi'in gözünü seveyim google arama ve google sms'te spam engelleme 1 tuşla basıyorsun ve farzı misal bir numara spam aramasıysa bildiriyorsun, senden sonra başkasını aradığında spama düşüyor mükemmel uyarı ekosistem ağı.

0850 den mi arıyorlar? Ben MacroDroid kullanıyorum +0850 ararsa anında reddeden macro çalıştırıyorum.
hocam bir sürü numara arıyor nedense su aralar 10 farklı ulkeden arıyorlar hatta bugün 0543'lu numaradan aradılar adamlar sistemi cok gelistirmis

Arada aç konuş güzel sesli kadınlar oluyo muhabbette sarıyo xD

Ekler

• 28891.webp
    28891.webp
    18.1 KB · Hit: 9
Geri