Junkman ücretsiz de kullanılabiliyor ben kullanıyorum bi para ödemedimBet sitelerinden günde 10-15 arama ve sürekli mesaj atıyorlar önceden junkman kullanıyordum fakat ücretli yapmıslar benzeri uygulama bilen var mı
telefonun hangi markaBet sitelerinden günde 10-15 arama ve sürekli mesaj atıyorlar önceden junkman kullanıyordum fakat ücretli yapmıslar benzeri uygulama bilen var mı
iphone hocamtelefonun hangi marka
akıllı filtreleme icin aylık ücret getirmisler sadece filtreleyebiliyoruz artıkJunkman ücretsiz de kullanılabiliyor ben kullanıyorum bi para ödemedim
Şimdi gördüm çok saçma olmuş eskiden mesela akıllı filtreleme harici veritabanı vardı onları indirip hiç uğraşmadan spam numaraları da engelleyebiliyoduk onu da kaldırmıştılar ne anlamı kalıyo ki böyleiphone hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akıllı filtreleme icin aylık ücret getirmisler sadece filtreleyebiliyoruz artık
evet evet her şeyi ücretli yapmıslar su an uygulama hic bir işe yaramıyo filtrelemeyi zaten mesajlardan yapabiliyoruzŞimdi gördüm çok saçma olmuş eskiden mesela akıllı filtreleme harici veritabanı vardı onları indirip hiç uğraşmadan spam numaraları da engelleyebiliyoduk onu da kaldırmıştılar ne anlamı kalıyo ki böyle
Tek tek uğraşıcaksam zaten dediğiniz gibi mesajlardan yaparım bu uygulamanın güzelliği akıllı filtreleme ve veritabanıydıevet evet her şeyi ücretli yapmıslar su an uygulama hic bir işe yaramıyo filtrelemeyi zaten mesajlardan yapabiliyoruz
hocam bir sürü numara arıyor nedense su aralar 10 farklı ulkeden arıyorlar hatta bugün 0543'lu numaradan aradılar adamlar sistemi cok gelistirmis0850 den mi arıyorlar? Ben MacroDroid kullanıyorum +0850 ararsa anında reddeden macro çalıştırıyorum.
Arada aç konuş güzel sesli kadınlar oluyo muhabbette sarıyo xD