GIDA100 kodunu uygulayın sepette
indirime girmiş yorumlar da iyi duruyor belki fiyat hatasıdırOha niye bu kadar ucuz hemde taş baskı, beyler yanlış anlaşılmasında biz de zeytinyağı satıyoruz bizim ki makina baskısı dizem yağ olmasına rağmen 1750₺ bilmiyorum hem taş baskı hem 0.3 dizem yağ bana çok şüpheli geldi.
Oha niye bu kadar ucuz hemde taş baskı, beyler yanlış anlaşılmasında biz de zeytinyağı satıyoruz bizim ki makina baskısı dizem yağ olmasına rağmen 1750₺ bilmiyorum hem taş baskı hem 0.3 dizem yağ bana çok şüpheli geldi.
2800 ü de yanıltıcı olamaz da satıcı farkı da varKötü yorumlara bakın. İyiler yanıltıcı.
Şefim hani bizde zeytinciyiz hayret ettim, Allah korkumuz var ürünlerimizde sahtekarlık yapmayız hayatta fakat 1750₺ iken bile karımız çok düşük kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama yorumlarda iyi diyor anlamadım.Kötü yorumlara bakın. İyiler yanıltıcı.
peki sen ne diyorsun almak mantıklı mı?Şefim hani bizde zeytinciyiz hayret ettim, Allah korkumuz var ürünlerimizde sahtekarlık yapmayız hayatta fakat 1750₺ iken bile karımız çok düşük babam hatta seneye hasadı ağaçta bırakmayı bile düşünüyor bilmiyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum.
Ben şüphe duyduğum yemeği almıyorum şefim yağ bu her tür yemeğimize koyuyoruz biz egeliyiz çünkü ondan riske girip aileme yediremem ama çok ihtiyaç varsa denenebilir imkanlar kısıtlı ise.peki sen ne diyorsun almak mantıklı mı?
Doğrusunuz. Satıcı kısmını atlamışım. Satıcının 70 yorumu var. 9 u kötü yorum ama iyi yorumlar da test edip yorumlayan yok2800 ü de yanıltıcı olamaz da satıcı farkı da var