❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Ew200de sibilance var, "s" sesi patlıyor kulak, deliyor. Vokal odaklı, planar iemlerde sibilance daha az. Ew300, kiwi ears canta gibi modellere çıkmak daha iyi aranan şey buysa. Ew200 ve sg ii arasından sg ii seçerdim. Yumuşak tonaliteye sahip iemler daha uzun süre baş ağrıtmadan dinleniyor, bu bir gerçek. Şahsen ben vokal önde planar ile 1-2 saatten sonra, warm U shape xuan nv'ye geçiyorum. Ses işi tabii ki subjektif ama benim yorumum bu şekilde olurdu.

Ses kasmada falan nasıl bu kulaklıklar? Kulak üstlerini aratır mı?
Tangzu Waner SG2 siyah olanını kullanıyorum.Önceden üst seviye kulaküstü kulaklıklar da kullandım bununla da rahatça ses kasılıyor,o yönden sıkıntı yaratmıyor.Yazın sıcakta kullanırım diye aldım ama artık ana kulaklığım oldu.Ben 700 liraya almıştım bedava gibi bir şeydi.Tang Sangai eartipler de on numara bence dışarıdan ses duymuyorum hiç oyun sırasında.

Ew200de sibilance var, "s" sesi patlıyor kulak, deliyor. Vokal odaklı, planar iemlerde sibilance daha az. Ew300, kiwi ears canta gibi modellere çıkmak daha iyi aranan şey buysa. Ew200 ve sg ii arasından sg ii seçerdim. Yumuşak tonaliteye sahip iemler daha uzun süre baş ağrıtmadan dinleniyor, bu bir gerçek. Şahsen ben vokal önde planar ile 1-2 saatten sonra, warm U shape xuan nv'ye geçiyorum. Ses işi tabii ki subjektif ama benim yorumum bu şekilde olurdu.
Bu canavar dac'ı edx pro da kullanıyorum edx pro aşırı kristal çalıyor ben ise netlik istiyorum netlik bakımından hangisi iyi olur ? rock müzik ve genel ensturumanlarda

Üstteki mesajım geçerli. Ayrıca Zs10 pro aşırı tiz bir kulaklık değil mi? Sibilance rahatsız ediyordur muhtemelen. Red lionda tizler yumuşak. Uzun saatlerde yormaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses kasılır dediğim gibi
Valla hocam zsn pro dan zs10 pro x'e geçiş yaptım. Zsn pro daha bass ağırlıklı ve daha yüksek sesli hissettiriyor ama uzun süreli kullanımda çok yoruyor. zs10 pro x uzun süreli kullanımda daha rahat ama bilemiyorum aradaki fark ahım şahım hissettirmediği için bu başlıktaki kulaklığa şans vermek istedim. Yine bir hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için zs10 pro x ile arasındaki farkı merak ettim

Valla hocam zsn pro dan zs10 pro x'e geçiş yaptım. Zsn pro daha bass ağırlıklı ve daha yüksek sesli hissettiriyor ama uzun süreli kullanımda çok yoruyor. zs10 pro x uzun süreli kullanımda daha rahat ama bilemiyorum aradaki fark ahım şahım hissettirmediği için bu başlıktaki kulaklığa şans vermek istedim. Yine bir hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için zs10 pro x ile arasındaki farkı merak ettim
Dediğiniz gibi iki kz arasında o kadar fark yok. Red lion uzun saatler yormayacak bir kulaklık. Warm seviyorsanız alın geçin. Sancai silikonlar da aşırı rahatlar, tıbbi silikondan yapılıyorlar. Kulakları irrite etmiyor. Kznin silikonları kötü biliyorsunuz. Red lion ile yumuşak ve bass odaklı bir eğlenceli bir ses alacaksınız. Artı olarak da kulak uçları daha konforlu olacak. Bütçe bu civardaysa kzden liona geçilir. Daha fazla harcayabilirsen başka şeyler önerebilirim tabii.

Bu canavar dac'ı edx pro da kullanıyorum edx pro aşırı kristal çalıyor ben ise netlik istiyorum netlik bakımından hangisi iyi olur ? rock müzik ve genel ensturumanlarda
Bütçe 2k civarı ise red lion. Ew200 40 dolarlık bir iem, trde haddinden fazla pahalı. Eğer 3 civarına çıkılıyorsa Xuan Nv alınmalı. Xuan Nv 70-80 dolara satılıyor yurtdışında, meyer 3000den getirdi.

Ekler

• 28935.webp
    28935.webp
    64.8 KB · Hit: 25
  • 28936.webp
    28936.webp
    60.4 KB · Hit: 22
bir tek ben mi gariban gibi xiaomi redmi bluds 4 active kullanıyorum mk

Xuan Nv 100 dolar altı hidden gem. Hem iyi bass hem de iyi vokalleri var, sahnesi geniş, yormuyor. Tipi güzel, aksesuarları iyi. Türkiye'de 3k civarına alınacak tek mantıklı ürün.

Yine kz kullananlar için şunu belirteyim. Saga, castor, castor pro, libra ve birkaç modelini kullandım. Kz'nin budget ürünlerinde ortak bir şey var, metalik ses. Denediklerimin hepsinde belirgindi. Diğer markalarda böyle bir şikayetim olmadı.

Xuan Nv 100 dolar altı hidden gem. Hem iyi bass hem de iyi vokalleri var, sahnesi geniş, yormuyor. Tipi güzel, aksesuarları iyi. Türkiye'de 3k civarına alınacak tek mantıklı ürün.

Yine kz kullananlar için şunu belirteyim. Saga, castor, castor pro, libra ve birkaç modelini kullandım. Kz'nin budget ürünlerinde ortak bir şey var, metalik ses. Denediklerimin hepsinde belirgindi. Diğer markalarda böyle bir şikayetim olmadı.
mala anlatır gibi anlatır mısın hocam. benim bildiğim kz cs 1.6 jailbreak ta var

Fark yok basslarda. Red lion alıp içinden çıkan sonic eartips takarsan 7hz'den iyi olur.

Alınır. Bu bütçede soundstage ve imagingde dramatik fark olmuyor
Ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok ama sağolun :D . mikrofona ihtiyacım yok ama pc de type c girişim yok olur mu bu

Ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok ama sağolun :D . mikrofona ihtiyacım yok ama pc de type c girişim yok olur mu bu
Type c versiyonu alırsın, bir de c'den a'ya çevirici alırsın kullanırsın rahatça. Ben arada öyle yapıyorum

mala anlatır gibi anlatır mısın hocam. benim bildiğim kz cs 1.6 jailbreak ta var
Konu boyunca anlattım, direkt merak ettiğin bir şey varsa onu yanıtlayayım

Sadece tek bir satıcı satıyor, tam olarak indirim değil fakat N11 ilk sipariş kuponu (250₺) ve nays cashback ile 1600 civarına alınabiliyor. Meyer ve wraith'te bu model yok. 2026 şubatta çıkan bass versiyonu. Kutu içeriği dolu dolu. Taşıma çantası, güzel görünen bir kablo, gayet kaliteli sonic ve tang sancai eartips ile beraber geliyor. Budget iem arayan arkadaşlar değerlendirebilir. Wan'er SG II'nin orijinal tonalitesini daha çok beğenenler jade modelden sipariş verebilir (sonic tips yok).

Type-c varyantı da var onun linkini eklemedim.
Alıntıyı görüntüle
Bende ilk sürümünün beyazı vardı ve kablo giriş yerinden bozulup çalışmaz ve tamir edilemez duruma geldi. Firmaya ulaşmıştım ve paramın yarısına bana iade etmişlerdi. Benim gibi fazla şikayet olunca yeni versiyonunda bağlantı yerlerini değiştirmişler şuan kesinlikle alınır.

bu nedir ben bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,381
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri