Öneri Nothing Phone 3 hakkında görüşleriniz neler?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,478
Kendime 2. telefon olarak Nothing Phone 3 satın almış bulundum yarın telefon elimde olucak telefon hakkındaki görüşlerinizi merak ettiğim için bu konuyu açıyorum eğer çok çok daha iyisi var derseniz bu fiyata iade edip onu da alabilirim ama biraz meraktan hem de farklı olduğu için denemekte istiyorum ayrıca sizce inceleme konusu hazırlamalı mıyım telefon için çok bir kaynakta göremedim

Birde ayrıca bu telefon 799 dolardan çıkmadı mı neden 39kya satıyorlar bunu 800 dolarlık diğer cihazlar 60-70k bandında değil mi trde bilen var mı bunu

Tutulmadığından kaynaklı ilk çıktığı fiyattan düştü sanırım. Gelecek olan bilgileri takip edeceğim ben de merak ediyorum açıkçası o telefonu. Geldikten sonra inceleme güzel olur. Geçenlerde bi arkadaş daha açmıştı benzer konuydu.

Tutulmadığından kaynaklı ilk çıktığı fiyattan düştü sanırım. Gelecek olan bilgileri takip edeceğim ben de merak ediyorum açıkçası o telefonu. Geldikten sonra inceleme güzel olur. Geçenlerde bi arkadaş daha açmıştı benzer konuydu.
o halde inceleme konusu güzel olur cihaz yeni geldi elime fena durmuyor şarj adaptörü de hediye ediyorlarmış 45w, cihazla alakalı şuanlık tek sıkıntım mi store kutusuyla gelmesi anlık kalp krizi geçirdim kaçak xiaomi geldi sandım

o halde inceleme konusu güzel olur cihaz yeni geldi elime fena durmuyor şarj adaptörü de hediye ediyorlarmış 45w, cihazla alakalı şuanlık tek sıkıntım mi store kutusuyla gelmesi anlık kalp krizi geçirdim kaçak xiaomi geldi sandım
Evet şeffaf kılıf da çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Satıcıdan ve satış yerlerinden değişiyordu kutulama da sizinki de biraz garip olmuş :D Hayırlı olsun mutluluklarla kullanın.

Evet şeffaf kılıf da çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Satıcıdan ve satış yerlerinden değişiyordu kutulama da sizinki de biraz garip olmuş :D Hayırlı olsun mutluluklarla kullanın.
evet kılıfı da var içerisinde direkt nothing türkiyeden aldım pazarama üzerinden ondan dolayı garip geldi ama herhangi bir sorun yok

evet kılıfı da var içerisinde direkt nothing türkiyeden aldım pazarama üzerinden ondan dolayı garip geldi ama herhangi bir sorun yok
Kendilerinin de böyle göndermesi daha da ilginç. Kılıf çeşitliliği nasıl satışlarda? Hiç incelemedim.

Kendilerinin de böyle göndermesi daha da ilginç. Kılıf çeşitliliği nasıl satışlarda? Hiç incelemedim.
kılıf var ama bulmak zor yaygın olmadığından çoğu custom kılıf satan üreticide de göremedim phone 3 uyumlu kılıf

Evofone distribütör. O da biliyorsunuz xiaomi distrübitörü. Kutlamada evofone yazar, çok önemli değil gerçi. Yağ gibi akan bir arayüz ile karşılaşacaksınız. Güncellemeleri yaptıktan sonra cihazı keşfetmeye başlayın derim.
40k civarına değişik modeller alınabilir Di ama nothing 'e şans vermekle pişman olmayacağınızı düşüyorum.

2A modelini kullanıyorum. Arka tarafı cam olmadığı için plastik gibi bir malzemesi ne kadar dikkatli kullansamda kılıf olmasına rağmen arka tarafı minik çizikler oldu. Kamera ve pil olarak memnunum. Satmayı düşünüyorum. Muhtemelen 3 yada F/P diyip 3A modelini yd alabilirim.

Evofone distribütör. O da biliyorsunuz xiaomi distrübitörü. Kutlamada evofone yazar, çok önemli değil gerçi. Yağ gibi akan bir arayüz ile karşılaşacaksınız. Güncellemeleri yaptıktan sonra cihazı keşfetmeye başlayın derim.
40k civarına değişik modeller alınabilir Di ama nothing 'e şans vermekle pişman olmayacağınızı düşüyorum.
Arayüzü gerçekten çok güzel ancak bir süre kullanımdan sonra Niagara Launcher kullanarak biraz kendilerine özel tasarımı çöpe atmış gibi oldum Apple'da en çok aradığım şey olabilir o launcher. Neyse yani şu anlık iyi gidiyor Glyph ekranı için özelleştirme bol olur sanıyordum ama pekte öyle olmadı 40 civarına Honorlar falan var daha iyi olan ama zaten 2. cihazım olduğu için o kadarda önemli değil farklılık olsun dedim memnunum açıkçası inceleme yazısı da yazarım 1-2 haftalık deneyimle

2A modelini kullanıyorum. Arka tarafı cam olmadığı için plastik gibi bir malzemesi ne kadar dikkatli kullansamda kılıf olmasına rağmen arka tarafı minik çizikler oldu. Kamera ve pil olarak memnunum. Satmayı düşünüyorum. Muhtemelen 3 yada F/P diyip 3A modelini yd alabilirim.
3 ya da 4a çıkacak onu öneririm amiral gemisi olmadığı için almadım ama tasarımı falan bayağı hoştu incelemenizi öneririm kamerası ve pili beni de tatmin etti açıkçası ilk gün olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri