Amazon'da iade edilen monitör kargo da kırılırsa ne olur?

klricked

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
Arkadaşlar ben samsung m70d bir monitör aldım ve iade edeceğim satıcısı da Amazon olan bir ürün bu.
DHL/MNG kargo ürünleri kırma ihtimali ne kadar?
Risk almaya değer mi ya da buna bir önlem alınabilir mi?
2k 260hz monitöre geçeceğim bunun yerine evnia ya da aoc hala araftayım.

Arkadaşlar ben samsung m70d bir monitör aldım ve iade edeceğim satıcısı da Amazon olan bir ürün bu.
teslim aldığın gibi kutularsan sorun olmaz.

Sana geldiği şekilde kargolarsan sorun olmaz ama içinin rahat etmesi için kargoya teslim öncesi video çekebilirsin herhangi bir problem olursa kanıtın olur

Hocam ben servise gönderdim kırılırsa dhl sorumlu değildir diye imza attırdılar iyi kargolarsan sorun olmuyor

Sana geldiği şekilde kargolarsan sorun olmaz ama içinin rahat etmesi için kargoya teslim öncesi video çekebilirsin herhangi bir problem olursa kanıtın olur
dükkanda mı video çekilmeli? biraz garip olur o yüzden soruyorum.

hocam kargoda neler neler yaşanabiliyor endişe etmeye değer mi sizce? tecrübeli birisine benziyorsunuz.
Etrafına o beyaz köpükle korumaya al. Bide video çekersin paketlerken ve teslim ederken

Ürün kutusu açıldı mı yoksa direk geldiği şekli ile açılmadan mı iade edeceksiniz
açıldı bir süredir elimde ama 30 günde iade imkanı tanındığı söyleniyor ve iade işlemi başlatabiliyorum siteden.

açıldı bir süredir elimde ama 30 günde iade imkanı tanındığı söyleniyor ve iade işlemi başlatabiliyorum siteden.
Tamam kutusuna yerleştirirken video çekersiniz

hocam kargoda neler neler yaşanabiliyor endişe etmeye değer mi sizce? tecrübeli birisine benziyorsunuz.
Düzgün kargoladığın sürece bir sorun olma ihtimali düşük. Kendi monitörümü servise gönderirken aldığım gibi kargoladım bir sorun olmadı.

Hocam ürünü, geldiği gibi paketlerken video çekiyorsun. Ardından kargoya verirken kırılabilir etiketi yapıştırmalarını talep et ve o an bir fotoğraf daha çek, kırılabilir etiketiyle ürünü sağlam verdiğine dair. (Sakın ürünün orijinal kutusuna yapıştırmasınlar iadede sorun olabiliyor.) Ardından rahat olabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz. Senden kırılırsa sorumlu değiliz gibi bir imza isterlerse verme başka bayiye git bayiler bireysel kişiler tarafından işletiliyor ve bu tarz yaklaşım sergileyenlerden korkmalısın çünkü düzgün çalışanları olmadığı için güvenceye almaya çalışıyorlar kendilerini. Sonuç olarak dediklerimi yapıp verdiğinde bir şey olsa bile amazon uğraştırmaz bu kanıtların varken.

geldıgı gıbı paketle paketlerkende kardesınden falan yardım al o da arkada ceksın senı ve vıdeo cekerken ozellıkle monıtorde bır sıkıntı olmadıgı bellı olsun paketle gonder eger baloncuklu poset alır sararım dersen oda ekstra olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,946
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri