Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

Stok beklerim dersen bunların 32'' trueblack500, yeni kaplama ve daha yüksek parlaklığa sahip versiyonları gelecek ama fiyatları 60k olur muhtemelen. Bütcemi asar veya bekleyemem dersen Penta Tandem al gec.
hocam o benim beklediğimden mi qd gen 5 bekliyorum ben 4k 27 ya da 32 inç
okunurluk bayağı gelişti falan diye duymuştum benim için bayağı önemli
bir de ömür falan klasik artıyor parlaklık artıyor

hocam o benim beklediğimden mi qd gen 5 bekliyorum ben 4k 27 ya da 32 inç
okunurluk bayağı gelişti falan diye duymuştum benim için bayağı önemli
bir de ömür falan klasik artıyor parlaklık artıyor
5.nesil 4k daha çıkmadı. Benim dediğim gen 4.5 gibi bir şey. Şu an 5.nesil sadece ultrawide modellere özel. Yeni dikey rgb şerit düzeni hala 4k QD-Oled de yok. LG yılın ilerleyen zamanlarında rgb piksel düzenine sahip 4k 27'' modellerini çıkartacağını duyurdu. Ama onun panel Woled olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu linkteki monitör 4. nesil penta tandem oluyor dimi o zaman bunu alacağım
Evet.

5.nesil 4k daha çıkmadı. Benim dediğim gen 4.5 gibi bir şey. Şu an 5.nesil sadece ultrawide modellere özel. Yeni dikey rgb şerit düzeni hala 4k QD-Oled de yok. LG yılın ilerleyen zamanlarında rgb piksel düzenine sahip 4k 27'' modellerini çıkartacağını duyurdu. Ama onun panel Woled olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet.
Hocam ben de oled alacağım ama maksimum 30k bütçem var. Ne önerirsin bana?

sonunda R olan modeli aldım 5 gün önce. elime ulaşalı 2 gün oldu çok memnunum. tüm yabancı forumları taradım. WOLED olanı öneriyorlar. gen2 olduğundan daha çok özellik olduğundan ve glossy'den çok memnunlar bende öyle. o yüzden onu aldım ben. çok da memnunum.

Qd oled mi woled mi peki hocam? Çok loş bir ortamda kullanmıyorum salonda pc aşırı güneş alacak bir yerde değil ama karanlıkta değil. Msı qd oled ile bunun arasında kaldım valla
woledde gray banding çok çıkabilir yani şans işi
qd oled stabil oluyor ama gen 4 qd oled yok 2k monitörler için
woledde gen 4 alabiliyorsun
qd oledde gen 3
qd oledin woledden farkı renkler daha canlıydı ve yansıma daha azdı sanırım kaplamadan bağımsız olarak
ben alacak olsam gen 4 qd oled alırdım ama onlar da 4k monitörlerde var ve 10k daha pahalı
onlardan almıyorsam tayfun hocamın attığını alırdım çünkü gen daha önemli

woledde gray banding çok çıkabilir yani şans işi
qd oled stabil oluyor ama gen 4 qd oled yok 2k monitörler için
woledde gen 4 alabiliyorsun
qd oledde gen 3
qd oledin woledden farkı renkler daha canlıydı ve yansıma daha azdı sanırım kaplamadan bağımsız olarak
ben alacak olsam gen 4 qd oled alırdım ama onlar da 4k monitörlerde var ve 10k daha pahalı
onlardan almıyorsam tayfun hocamın attığını alırdım
Hem bütçem 40 civarına çıkmaz hem de 5070 ekran kartım var 4k da sorunsuz oynayamam diye düşünüyorum. 2k ideal olur benim için sanırım tayfun hocamın attığını alacağım. Gray banding nasıl test edebilrim?

Hem bütçem 40 civarına çıkmaz hem de 5070 ekran kartım var 4k da sorunsuz oynayamam diye düşünüyorum. 2k ideal olur benim için sanırım tayfun hocamın attığını alacağım. Gray banding nasıl test edebilrim?
Kuponla 35k civarına düşer.

4070 ti super ile hem 2k qd oled monitör, hem de 4k W-Oled TV kullanıyorum. Monitör yatıyor. 4k oled cok fark ediyor. Basta 4k almayıp 2k monitöre 30k verdiğime pismanım. Tabii bütcemde o sıra çıkmıyordu. DLSS ile 4k da akıyorsun ve görüntü 2k dan daha keskin oluyor.

Kuponla 35k civarına düşer.

4070 ti super ile hem 2k qd oled monitör, hem de 4k W-Oled TV kullanıyorum. Monitör yatıyor. 4k oled cok fark ediyor. Basta 4k almayıp 2k monitöre 30k verdiğime pismanım. Tabii bütcemde o sıra çıkmıyordu. DLSS ile 4k da akıyorsun ve görüntü 2k dan daha keskin oluyor.
Ney kuponu var hocam bunda veya kupon kodu ne?

Geri