Hocam günlerdir monitör araştırıyorum gamepower 300 hz 2k monitör kullanıyordum defalarca ölüpixel cıktı değişim talep ettim en son iade talep ettım oled panele gecmek ıstıyorum ancak her panel türünün ayrı ayrı sorunları var sanırım araştırmalarıma göreEvet, Xg27aqwmg gen 4 glossy woled.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Xg27acdms gen 3 280hz qd oled glossy
Xg27acdng gen 3 360hz qd oled glossy
Xg27aqdmes gen 3 240hz ama parlaklık ve özellik olarak kırpılmış bir model glossy
Xg27aqdmg gen 2 piksel düzenini ve gen 3 teknolojilerini kullanan glossy woled (trueblack değil)
Xg27aqdmgr aynı modelin trueblack kaplama ile değiştirilmiş ve neo yakınlık sensörü eklenmiş modeli
Xg27aqwmg 4.nesil Tandem trueblack glossy woled
PG27AQDp 3.nesil mat woled
Pg27aqwp-w 4.nesil trueblack glossy çift modlu 1440p 540hz/720p 720hz model
2k modeller bu şekilde. Kafası karışan kalmamıştır umarım. @ayranli_tuz
Asus qd oled mat bir model üretmiyor, bu yüzden QD oled Asus görürseniz rahat olun o glossy demektir. İleride istisna çıkarsa bilemem tabii. Woled de mat modelleri var orası ayrı.
XG27AQDMGR
XG27AQDMES
ve LG 34GX900A-B modelleri arasında kaldım 34 inc olan kötüyse elenebilir 27 inc alabilirim Burn in olayı woled panellerde daha az oluyormuş sanırım ama woled panellerdede banding olayı fazla sanırım öneriniz nedir sorun cıkarmadan kullanmak ıstıyorum genelde odamın ışığı kapalı olur ancak kasa içerisinden klavyeden gelen rgb ışıkları odayı yeteri kadar aydınlatıyor görsel ekledim öneriniz nedir ?