TLC bilgisi yanlış sanırım Techpowerup'ta QLC yazıyor.
ne fark ediyor m2 arıyorum almak için alınır mı aldım da kötüyse iptal edebilirim 12 dk stok bitmemesinden işkillendim normalde çoktan yamyam gibi bitmesi lazımdıOrta segment hmb güzel bir ürün ihtiyacı ol
TLC bilgisi yanlış sanırım Techpowerup'ta QLC yazıyor.
![]()
Gündelik kullanım ve oyun için fark etmeyeceğiniz bir depolama türü. Profesyonel işlerde kullanmayacaksanız yada sürekli aralıksız veri işlemeyecekseniz işinizi çok fazla görecektir.ne fark ediyor m2 arıyorum almak için alınır mı aldım da kötüyse iptal edebilirim 12 dk stok bitmemesinden işkillendim normalde çoktan yamyam gibi bitmesi lazımdı
Sadece oyun için kullanacağım normalde ssd almıştım 1tb onu iade edip bunu almak daha mı mantıklı olur ssdyi 3800 almıştım geçen forumda açılmıştıGündelik kullanım ve oyun için fark etmeyeceğiniz bir depolama türü. Profesyonel işlerde kullanmayacaksanız yada sürekli aralıksız veri işlemeyecekseniz işinizi çok fazla görecektir.
Deme alışık değilim normalde açıldıktan 1dk sonra bitiyorbende ayni seyi dusunuyorum hahrhwjfjwjf
aldim ama emin olamadim hala stok var
Kioxiayı diyorsunuz sanırım ben siparişi direkt iptal ettim hocam amazon yorumlarından sonra. Bunu kullanmadım ama başka m2 var, oyunun açılma sürelerini falan hızlandırıyor onun dışında bi performans farkı yok hissettiğimSadece oyun için kullanacağım normalde ssd almıştım 1tb onu iade edip bunu almak daha mı mantıklı olur ssdyi 3800 almıştım geçen forumda açılmıştı
Benim için oyun depolasın hızlı açsın yeterli kullandığım m2 artık süresi doluyor oyunlarda arada takılma yaşıyorum ve depolaması yetmiyorKioxiayı diyorsunuz sanırım ben siparişi direkt iptal ettim hocam amazon yorumlarından sonra. Bunu kullanmadım ama başka m2 var, oyunun açılma sürelerini falan hızlandırıyor onun dışında bi performans farkı yok hissettiğim