İşlemcinin olduğu yerden cızırtı sesi geliyor

Soğutucudan da gelebilir ama çıkıkken gelmiyor dediğine göre anakarttandır. Pek bir zararı yok açıkçası rahatsız eder sadece.
Biri böyle bir şey yazmış ama ne kast ettiğini anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Normal kullanımda gelmiyorsa dert etme.
Duysam bile çok az duyuyorum bi problem yaramıyorsa bilgisayara önemli değil benim için çok teşekkür ederim

Ekler

• 11744.webp
    11744.webp
    17.6 KB · Hit: 18
Biri böyle bir şey yazmış ama ne kast ettiğini anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Duysam bile çok az duyuyorum bi problem yaramıyorsa bilgisayara önemli değil benim için çok teşekkür ederim
PSU kablosu yapar yaparsa diğerlerinde öyle yüksek bir voltaj yok.

PSU kablosu yapar yaparsa diğerlerinde öyle yüksek bir voltaj yok.
Anladım onun yaptığını sanmıyorum tekrardan çok teşekkür ederim rahatladım çok Bayadır bu ses var çok takmamıştım ama dedim anakartımda mı problem var acaba diye düşünmüştüm

Çok tiz sesler kasa içi nereden geldiği belli olmuyor ama anakart voltaj kontrolcüsünden geliyor olabilir. Benimanakartta da mevcut. İşlemci ve ramlere biraz voltaj verince kesildi. Gariptir ki sadece C State kapattığımda da düzeliyordu. Eğer ses vrm'den geliyorsa ve anlıyorsan biraz voltajları oynat düzelme ihtimali var.

Çok tiz sesler kasa içi nereden geldiği belli olmuyor ama anakart voltaj kontrolcüsünden geliyor olabilir. Benimanakartta da mevcut. İşlemci ve ramlere biraz voltaj verince kesildi. Gariptir ki sadece C State kapattığımda da düzeliyordu. Eğer ses vrm'den geliyorsa ve anlıyorsan biraz voltajları oynat düzelme ihtimali var.
Valla hiç anlamıyorum

Geri