🔥İndirim Stand Gravity Manyetik Levitasyon Havada Duran Kulaklık Standı Beyaz 3.070 TL

Bayram oldugundan dolayı bayram bittikten sonra sipariş vereceğim kaçkere kargo kaybolma sorunu yaşadım bu bayramlarda umarım indirim hala devam eder çok iyi duruyor

Bugün kargo ile hiçbir satıcı uğraşmaz hocam saat zaten 12 ye geldi indirim
Varken ve düşünüyorsanız çok beklemeyin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha ucuz
Harika buradan alalım hemen

görüntüye 2 ay sonra alışırsın sıradan gelir.O kulaklığı o şekilde ayarlamak bir süre sonra eziyet olur. Muhtemelen dandik elektroniği 2 3 aya bozulur. Görsellik güzel iç sesim al diyor, mantığım buna değmez adam gibi bir kulaklık alınır o bütçeye diyor

Estetik filan tamamda . Boyut olarak çok ütopik gibi duruyor. Bunu masaya koysan estetik durmaktan uzak olur gibi geldi bana. Tercih meselesi tabi. Ama umarım dgede tutturmakta kolaydır. Bildiğim genelde upraştırıyor böyle ürünler. Ama çözmüşlerdir herhalde

Belirtmiş olduğunuz kulaklık modeli HyperX Cloud 3S Wireless, ağırlık ve manyetik dağılım açısından standımız ile uyumlu değildir.

c3 ile uyumlu değilmiş ben vazgeçtim aklınızda bulunsun

fantastik ürün arayanlara birebir
Sepete ekleyince ve ekstra kuponu ile
Dikkat çekici bir fiyata geliyor 2 gündür takip ediyorum 5000 TL idi Hb de
Kendi sitesinde 5500 TL

konuyu güncelle kral trendyol linkini de ekle daha ucuza alsın millet

Ekler

• IMG_1657.webp
    IMG_1657.webp
    26.8 KB · Hit: 91
hahhndfdskmfsdkfösd beyler 3d yazıcı ürünü bu buna bu parayı vermeyin kendiniz malzemeleri toplayın 300-500 liraya yaparsınız aynısını

Yok mu ya koca forumda bu ürünü kullanan birisi

Estetik filan tamamda . Boyut olarak çok ütopik gibi duruyor. Bunu masaya koysan estetik durmaktan uzak olur gibi geldi bana. Tercih meselesi tabi. Ama umarım dgede tutturmakta kolaydır. Bildiğim genelde upraştırıyor böyle ürünler. Ama çözmüşlerdir herhalde
Evet boyut olarak baya heybetli duruyor

hahhndfdskmfsdkfösd beyler 3d yazıcı ürünü bu buna bu parayı vermeyin kendiniz malzemeleri toplayın 300-500 liraya yaparsınız aynısını
Yapin hocam 2000 e satariz 😂

konuyu güncelle kral trendyol linkini de ekle daha ucuza alsın millet
Güncel hocam

Belirtmiş olduğunuz kulaklık modeli HyperX Cloud 3S Wireless, ağırlık ve manyetik dağılım açısından standımız ile uyumlu değildir.

c3 ile uyumlu değilmiş ben vazgeçtim aklınızda bulunsun
200-900 gr arası ürünler yazıyor açıklamasında ama demek ki her kulaklık olmuyor

görüntüye 2 ay sonra alışırsın sıradan gelir.O kulaklığı o şekilde ayarlamak bir süre sonra eziyet olur. Muhtemelen dandik elektroniği 2 3 aya bozulur. Görsellik güzel iç sesim al diyor, mantığım buna değmez adam gibi bir kulaklık alınır o bütçeye diyor
2 sene garantili zaten 2-3 aya bozulunca muhakkak yardımcı olurlar

Son düzenleme:
Yok mu ya koca forumda bu ürünü kullanan birisi

Evet boyut olarak baya heybetli duruyor

Yapin hocam 2000 e satariz 😂

Güncel hocam
üst kısmında mıknatıs var bir tane de mıknatısı kulaklıgı tutturmak için alıyorsun bi de içine led ışık döşemiş lehimle açma kapama düğmesi ayarla sonra kapat yapıştır 300 bile tutmaz uyumlu değildir falan filan yazmış yukaridaki arkadaslara :D öyle bi şey yok belirli bir gramajın üstündeyse kulaklık tutmaz bu da mıknatısın gücü ve kulaklığın üst kısmının kalınlığıyla alakalı çok kalınsa iletkenlik olmaz

üst kısmında mıknatıs var bir tane de mıknatısı kulaklıgı tutturmak için alıyorsun bi de içine led ışık döşemiş lehimle açma kapama düğmesi ayarla sonra kapat yapıştır 300 bile tutmaz uyumlu değildir falan filan yazmış yukaridaki arkadaslara :D öyle bi şey yok belirli bir gramajın üstündeyse kulaklık tutmaz bu da mıknatısın gücü ve kulaklığın üst kısmının kalınlığıyla alakalı çok kalınsa iletkenlik olmaz

Fotolarda hep üst kısmı kumaş olan kulaklık ile gösterilmiş zaten bu durum ciddi soru işareti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,500
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri