nebuchadnezzar
80+
- Reaksiyon skoru
- 120
Siz nereden almıştınız?
Siz nereden almıştınız?
İncehesap - 9800X3DSiz nereden almıştınız?
Hocam siz başvuruyu nasıl yaptınız? Vatan garip şekilde MSI kampanyasını gönderdi bana da.Mesaj geldi aktif kod arkadaşlar kullaılıyor
İncehesap kod verdi, AMD Rewards'a kodu girdim o kadar gerisi oradan ilerledi hep.Hocam siz başvuruyu nasıl yaptınız? Vatan garip şekilde MSI kampanyasını gönderdi bana da.
hocam çok beklediğim bir oyun. kullanmıyorsanız ben alabilirim9070xt ve 9800x3d aldım verebilirim biisine
bana ilk kod verdiler, calismadi. amdye ticket actim kod yanlis dediler. hb ile bir daha iletisime gectim, kampanyaya dahil degillermis2 Martta aldığım ekran kartı için Hepsiburada'ya talepte bulundum "Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-02-20G ürününüz için oluşturduğunuz hediye ürün talebinizi kontrol ettiğimde koşullar uymaması sebebiyle reddedildiğini gördüm." bu şekilde dönüş aldım.
Ortalama 2K ya rahatça satabilecekleri bir oyunu ciddi ciddi sana vermelerini mi bekliyorsun?alabılen ve oynayaman varsa bana dmden verebılırım mı acaba uzun suredir bekledıgım oyun