Asus rog xg27aqdmgr OLED Monitör 26.700TL +9 TAKSİT

Ben inanıyom 2k 240 oledler anlık kuru baz alarak 20 olcak

@Tayfunns hocam bu model ile XG27AQWMG arasında ne fark vardır? Aradaki 5k fiyat farkı değer mi?

Bende QNB var ona da 3 taksit yapıyor ya

Xg27aqdmg ile aynı paneli kullanıyor. Farkı yeni kaplama ve yakınlık sensörü bulunması. Xg27aqdmg ile çok fazla bozulma ve yanık şikayetleri gördüğümden uzun vadede güven vermeyen bir monitör olduğunu düşünüyorum. 4.nesil versiyonunu almanız en sağlıklısı. Görüntüsü iyi lafım yok da eski nesil Asus woledler sorunlu bana kalırsa.
https://www.reddit.com/r/Monitors/comments/1o4112j/wtf_happened_with_my_oledasus_xg27aqdmg/
https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/comments/1k0i1lh/burn_in_after_two_months_of_usage_on_asus_rog/

@Tayfunns hocam bu model ile XG27AQWMG arasında ne fark vardır? Aradaki 5k fiyat farkı değer mi?
Panel farkı var. Xg27aqwmg yeni tandem paneli kullanırken Xg27aqdmgr eski Xg27aqdmg ile aynı paneli kullanıyor.
9038.webp

Samsung G6 yerine bunlar mı seçilmeli?

o gen 4 woled bu gen 3 woled
tayfun hocamı dinleyip gen 4 piyasadayken gen 4 alın nolur be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung mat kaplama gen 3 qd oled mat karanlık ortam yaratabiliyorsan önerilmiyor
glossy olduğu için aqwmg alır geçerdim gen 4 woled
bütçe çıkarsa 4k modellerde gen 4 qd oledler var glossy onlar da iyi 9 taksit onlardan getirmek en mantıklısı

Xg27aqwmg veya 3.nesil qd oled alınmalı. 3.nesil woled olarak LG falanda tercih edilebilir. Aynı durumu xg32ucwmg de yaşadı, redditte görebilirsiniz. O da 3.nesil woled ve çok kısa sürede yanık, bozulma oluyor reddit de tonla şikayet var. Ben bu riske girmem bu kadar para verip yanık veya bozulma gibi sorunlarla uğraşıyorsun. Yenisi ile arasında 5k fark var fiyat farkına kesinlikle değer.

Woled de bulunan ayrıca gama shift, grey banding, black crush gibi sorunlardan bahsetmiyorum bile. Hatta acelesi olmayan pas geçip RGB woled paneli veya TCL'in yeni çıkaracağı Oled paneli bekleyebilir. Oled tarafında önemli gelişmeler oluyor.

arkadaşlar ik cıkan pg27aqdm yi aldım 3 senedir kullanıyordum ve gri ekranda bantlanma vve lekeliydi 2 ürün daha temizdi 3 yıldır kullanıyordum ve gecen ay yeni cıkan tamdem oled olan XG27AWMG monitörü aldım ve aşırı derecede bantlanma vardı iade ettmi sonra XG27AWDMGR yi aldım Göürntü Kalitesi Cok iyi ve gri renkde hic bir sorun yok diyebilirim ve Bu fiyata cok iyi bir monitör tavsiyemdir düşünmeden alın uzun vadede ne olur bilmiyorum ama sus 3 yıl garanti veriyor zaten degişim ve iadede sorun olmuyor

arkadaşlar ik cıkan pg27aqdm yi aldım 3 senedir kullanıyordum ve gri ekranda bantlanma vve lekeliydi 2 ürün daha temizdi 3 yıldır kullanıyordum ve gecen ay yeni cıkan tamdem oled olan XG27AWMG monitörü aldım ve aşırı derecede bantlanma vardı iade ettmi sonra XG27AWDMGR yi aldım Göürntü Kalitesi Cok iyi ve gri renkde hic bir sorun yok diyebilirim ve Bu fiyata cok iyi bir monitör tavsiyemdir düşünmeden alın uzun vadede ne olur bilmiyorum ama sus 3 yıl garanti veriyor zaten degişim ve iadede sorun olmuyor
asus oled servisi övmek...
yerinde olsam iade edip tekrar alırdım ya da gen 3 qd oled alırdım

Arkadaşlar siparişi iptal ettim hem servis için yazılanlardan hemde reddit yazılan 1 ayda 2 hafta da çıkan oled yanmalarından kaynaklı bekleyip Tandem oled almak daha sağlıklı galiba teşekkürler

Geri