Tüketici Hakları Başvurumu Eski Fiyat Üzerinden Kabul Etti

Hyperrrr

80+
Reaksiyon skoru
21
Yaklaşık 7 ay süren başvurum sonucunda, ekran kartım ile alakalı olarak yaptığım başvuru kabul edilmiş; fakat yaklaşık 1,5 sene önceki fiyatı olan 40.000 TL üzerinden kabul edilmiştir. Başvuruda, şu anki sıfır değeri üzerinden iadesini istediğimi belirtmiştim. Bu tutar tekrardan düzenlenebilir mi veya değişim olarak revize edilebilir mi? Eğer değiştirilmezse yine de iadeyi yapayım mı? (Ekran Kartı PNY Verto OC 4080S)
1773891920014.webp

Al 40 bini geç fazla kurcalama, piyasada 41-42 ye kapalı kutu inno 5070 Ti lar satılıyor onlardan alırsın hiç bir zararın olmaz.

Yaklaşık 7 ay süren başvurum sonucunda, ekran kartım ile alakalı olarak yaptığım başvuru kabul edilmiş; fakat yaklaşık 1,5 sene önceki fiyatı olan 40.000 TL üzerinden kabul edilmiştir. Başvuruda, şu anki sıfır değeri üzerinden iadesini istediğimi belirtmiştim. Bu tutar tekrardan düzenlenebilir mi veya değişim olarak revize edilebilir mi? Eğer değiştirilmezse yine de iadeyi yapayım mı? (Ekran Kartı PNY Verto OC 4080S)Alıntıyı görüntüle
Tüketici haklarında güncel tutarı talep etmek diye bir hak yok. Ayıplı malın ya fatura tutarı iadesi ya da muadili ile değişimi yapılır.

ben alırdım arkadaşın da dediği gibi 5070tilar 40 civarına satılıyor al geç

Tüketici haklarında güncel tutarı talep etmek diye bir hak yok. Ayıplı malın ya fatura tutarı iadesi ya da muadili ile değişimi yapılır.
Başvuru yaptığım yerin direkt en üstü ile yaptım başvuruyu. Faizi ile ödenir gibi şeyler demişti yoksa iade talep etmezdim. başvuruyu yaptığım yer yanlış bilgi vermiş. Şu anda piysadaki 2.el 4080ler de 40.000e satılıyor

Başvuru yaptığım yerin direkt en üstü ile yaptım başvuruyu. Faizi ile ödenir gibi şeyler demişti yoksa iade talep etmezdim. başvuruyu yaptığım yer yanlış bilgi vermiş. Şu anda piysadaki 2.el 4080ler de 40.000e satılıyor
bence iyi olmuş 5000 serisi alırsınız daha güncel olur

dlss 5 geliyor bence iade et rtx 5000 serisine geç 4080 super ile 5070ti arasında %2 performans farkı var dlss 5 için rtx 5000 serisi tercih edilmeli;
1773929580105.webp

nakit ise 2.elden güzel modellerden 5070ti alırdım

Değişime çevrilirse yüksek ihtimalle 5080 verilir. Dosyayı tekrar açarlarsa değişim için beklerim. Sadece PNY istemediğim için iade olarak başvurmuştum; ama şu anki durumda 40.000 TL alıp üstüne para koyarak 5070 Ti almak çok kafama yatmıyor.

5070ti da verebilirler ama hangi firmadan satın aldınız hangi servis sağlayıcısına gitti ürün.
Değişime çevrilirse yüksek ihtimalle 5080 verilir. Dosyayı tekrar açarlarsa değişim için beklerim. Sadece PNY istemediğim için iade olarak başvurmuştum; ama şu anki durumda 40.000 TL alıp üstüne para koyarak 5070 Ti almak çok kafama yatmıyor.

Yaklaşık 7 ay süren başvurum sonucunda, ekran kartım ile alakalı olarak yaptığım başvuru kabul edilmiş; fakat yaklaşık 1,5 sene önceki fiyatı olan 40.000 TL üzerinden kabul edilmiştir. Başvuruda, şu anki sıfır değeri üzerinden iadesini istediğimi belirtmiştim. Bu tutar tekrardan düzenlenebilir mi veya değişim olarak revize edilebilir mi? Eğer değiştirilmezse yine de iadeyi yapayım mı? (Ekran Kartı PNY Verto OC 4080S)Alıntıyı görüntüle
alın hocam niye diye sorarsanız dlss 5 yakında gelir bu bir avantaş 4000 serisi ekran kartlarına gelmez diye biliyorum alın 40 bini ekliyebiliyorsanız biraz ekleyip rtx 5080 alın ekleyemiyorsanız ikinci el alın 5070 ti alın geçin bide 40bin üstü isterseniiz tahminimce çok uğraşırsınız 5 10 bin için böyle şeylere girmenize gerek yok

Ürünü İncehesap’tan aldım, sağlayıcı servisi de Oxid Bilişim. Daha önce buradan değişim aldım; %90 ihtimalle 5080 ile değişir. Şu anda en düşük 5080’in fiyatı 70 bin. Üstüne 30 bin koyup 5080 almak hiç mantıklı değil ki DLSS’i de hiç kullanmıyorum

Geri