Samsung mat.Arkadaşlar Samsung g6 g60sf 2K 500hz ve g8 4K 240hz arasında kaldım sizce hangisi alınır Asus 480hz woled de vardı aklım da şikayetlerden dolayı vazgeçtim bunlardan kullanan varsa yardımcı olabilir mi
ben asus servisine monitör gönderdim 2 3 kez hepsindede istedigim sonucu aldım qdoled olan modeli magazada yokdu ikisi arasında kalmıştım zaten 3 senedir kullandıgım qd oled idi mat kaplama oldugu için parlak panele gecmek istedim ve şuan cok memnunum yeni üründenasus oled servisi övmek...
yerinde olsam iade edip tekrar alırdım ya da gen 3 qd oled alırdım
ve şuan tamdem oledn cok övülüyor ama ben aldım bantlanma var aşırı şekilde yabnancı forumlarda da cok kişi açmış bu konuyu ve beyaz 70 binliraya olan oledn var tandem şuan asus onlardada var şuan bantlanma şuan 2 tane xg27aqdmgr aldım bantlanma hic yok griler gayet temiz ben tecrubelerimi yazıyorum netten okudugunuz yazılanlara pek inanmayın yeni panel şöyle iyi böyle iyi denemeden anlamazsınızben asus servisine monitör gönderdim 2 3 kez hepsindede istedigim sonucu aldım qdoled olan modeli magazada yokdu ikisi arasında kalmıştım zaten 3 senedir kullandıgım qd oled idi mat kaplama oldugu için parlak panele gecmek istedim ve şuan cok memnunum yeni üründen
Gen 2 diyince panel değiştiğini sanıyorsun sanırım. Aynı monitörler. Kaplama değişti ve yakınlık sensörü eklendi. Reddit ağzına kadar şikayet dolu yanma ve bozulma ile alakalı. Kaplama değiştirip yanına da yakınlık sensörü ekleyince yanık sorunları düzeliyorsa bol şans. 3 günlük kullanımda monitörü sorunsuz ilan ettin. Bu yanıklar 3 ay, 5 ay, 1 yıl, 2 yıl sonra cıkıyor. Garantinizde oluyor muhatapınızda oluyor.ben alalı 3-4 gün oldu yukarıdaki bilinçsiz arkadaşın attığı gen1 modeli. sonu R olan model gen2 versiyonu. bende gen 2 aldım tabii ki. yani arkadaşlar olacak varsa oluyor zaten. ve garantiniz de oluyor arkanızda muhattabınız da oluyor. bu fiyata daha iyisi zaten yok. en iyisi bu. en dolusu neo yakınlık sensörü bile almak için sebep. ben aldım çok yoğun kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye de ederim.
2-3 ayda bir burnin yaşayınca pişman olur boşverGen 2 diyince panel değiştiğini sanıyorsun sanırım. Aynı monitörler. Kaplama değişti ve yakınlık sensörü eklendi. Reddit ağzına kadar şikayet dolu yanma ve bozulma ile alakalı. Kaplama değiştirip yanına da yakınlık sensörü ekleyince yanık sorunları düzeliyorsa bol şans. 3 günlük kullanımda monitörü sorunsuz ilan ettin. Bu yanıklar 3 ay, 5 ay, 1 yıl, 2 yıl sonra cıkıyor. Garantinizde oluyor muhatapınızda oluyor.
ASUS XG27AQDMG monitörün servis sürecinde hatalı çizik raporu düzenlenmesi
ASUS XG27AQDMg OLED monitörü kullanmaktaydım. Zamanla ilk açılışlarda ekran saniye saniye kararıp kararıp duruyordu. En son ekranın üst kısmında 5-6 cm kadar bir alanda görüntü verir oldu ve sonra komple gitti. ASUS servisine yolladım orijinal kutu ve içerikle. Sorunlarımı şu şekilde belirttim...techolay.net
ASUS Teknik servis Rezilliği
Evet selam, Şubat 5'inde B550 anakart teslim ettim. Arızalandıydı. Garantiye verdim, üstünden 4 aydan fazla geçti ve bugün tesadüfen aklıma geldi. Gittim sordum yeni geldi dediler ve benden 250₺ plastik 3.0 parçasını + 750₺ işçilik istediler şaka gibi 🤠🤠 Neredeyse anakart fiyatına. + utanmadan...techolay.net
Mükemmel ASUS teknik servis deneyimi
Evet arkadaşlar bu ülkede her gün daha komik bir şey yaşamadan duramıyoruz şükürler olsun. 5 gün öncesinde ASUS Vivobook 15'ime sol tarafından çok az bi' miktarda kola döktüm. Sonrasında hızlıca temizledim ve arkasını açıp kontrol ettim her şeyi ama klavyesi yapış yapış oldu 1 gün sonra. Dedim...techolay.net
ASUS teknik servisi garantili cihazları tamir etmek yerine müşterilerini dolandırıyor!
Başlığı yanlış okumadınız. Gamers Nexus YouTube kanalının yaptığı son videoya göre ASUS garanti dahili cihazları bozulan müşterilerinin cihazlarını tamir etmek yerine, olmayan problemler belirtip, yada kullanıcıdan kaynaklanmayan problemler belirtip, ekstra ücret talep ediyor. Yine videoda...techolay.net
ASUS ROG Swift PG27UCDM ekran kalitesizliği ve ASUS mağduriyeti
Öncelikle herkese selam, Mağduriyetimi anlatırken e-ticaret sitesinin ismini vermemde bir sakınca yok diye görüyorum zira onların bir suçu yok bu konuda. 28.04.22025 tarihinde başlıkta görmüş olduğunuz ASUS'un en top ürünü olan QD-OLED teknolojisine sahip ürününü 3 aylık taksitle aldım ve ürünü...techolay.net
ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM Panel Kusuru ve Servis Mağduriyeti
Merhaba, Yakın zamanda satın aldığım ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM model monitörümle ciddi bir sorun yaşıyorum ve artık gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuyu hem bilgi almak hem de benzer durumu yaşayanlardan destek görmek için paylaşıyorum. Cihazı kutusundan çıkardıktan sonra...techolay.net
tandemde şansa bağlı gray banding çıkıyor diye 1 nesil gerideki bol burninli monitör öneriliyorAz koyup tandem versiyonunu almak cok cok daha mantıklı 26-27 bir monitöre vermişken 30-31 de verilebilir bence
Yarı mat ve 200 nitXg27aqdmes de parlak ekran bilginize. Zaten reddit de kullanıcılar paylasmıs.
Alıntıyı görüntüle
Mat değil, tüm qd oled monitörlerde olan aynı kaplamayı kullanıyor. Bulanıklık yok, görüntü oldukça keskin. Zaten yakından piksellerin fotoğrafını paylaştım. Önünde mat bir kaplama yok yani. Bildiğin cam ekran. 1300nit olayı biraz sıkıntılı woled monitörler en parlak modda karanlık sahneleri olması gerekenden daha parlak gösteriyor. QD oled renk parlaklığı Tandem Woled den bile en az 2 kat daha parlak gösteriyor. Bu sayede algılanan parlaklık daha iyi oluyor. Yani sandığın kadar büyük bir parlaklık farkı yok. Ama daha parlak olduğu doğru.Yarı mat ve 200 nit200 nit panel istesem G5 alırdım hocam 275 nit ve her ile 1300 nite kadar çıkıyor bu ekran siyahlar simsiyah oledden beklediğim gibi
ben 3 senedir ilk cıkan asusun oledini kullanıyorum zaten o modeldede sorun yaşayan oldu bende sorun oplmadı bir kerede yanma olupda piksel temizligi yapmadım yeni üründede olmucak anlamına gelmez boş yorum yapmayın ilk once kullanın ürünü2-3 ayda bir burnin yaşayınca pişman olur boşver
onu aldım ben iade ettim aşırı bantlanma sorunu var tavsiye etmiyorum o modeliTandem de 29dan süründü vatanda ne kadar süre 34e çıkardılar sonra