Filmlerdeki yüz yüze silahlı sahneler hakkında

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,507
Dostlar her filmde, dizide, oyunda 1 vs 1 gibi yerlerde iki tarafta silahı çekiyor anca birbirlerine bakıyorlar. Mermi değil mi bu sen tetiği çektiğin an adam fark etmeden ölmez mi zaten? Ekteki resimde bir örnek, tetiği çekip sağa sola koşsa olay bitmez mi.
Hadi bu sahne çok yakından fark edebilir dersiniz, arada 10 20 metre olanları çok saçma değil mi.

Ekler

• resized_f1799-f1eb7209ramzsilah.webp
    resized_f1799-f1eb7209ramzsilah.webp
    16.7 KB · Hit: 37
Dostlar her filmde, dizide, oyunda 1 vs 1 gibi yerlerde iki tarafta silahı çekiyor anca birbirlerine bakıyorlar. Mermi değil mi bu sen tetiği çektiğin an adam fark etmeden ölmez mi zaten? Ekteki resimde bir örnek, tetiği çekip sağa sola koşsa olay bitmez mi.
Hadi bu sahne çok yakından fark edebilir dersiniz, arada 10 20 metre olanları çok saçma değil mi.
Aynen öyle en sinir olduğum sahneler lan boş boş konuşcağına sık gitsin neyin sohbeti bu 😤

hocam daha önce silah kullanmadım bende öyle düşünüyorum ama belki o kadar basit değildir

Ben Hindistan filmlerini severim.
Dövüş sahnesinde birisi yemek pişirme için tencereler varya demir göğüsünün önüne tutuyor yumruktan korunmak için.
Adam yumruk atıyor tencerenin merkezi 20 sm dairesel olarak deliniyor sanki Lazer kesim makinasında kesilmiş gibi :D

saçma değil bence bu tarz sahnelerde kişiler birbirini tanıyorsa bir kafa karışıklığı olabilir ha tanıdık değilse sıkıp geçicen tabi şöyle bir şey var ana karakter ölmeyecek o yüzden karşıdaki kişi olsam kendime sıkardım (aura) :peeposad2:

bu şekil mi ustam

dizilerde tamammen izlenme uğruna yapılan bir şey asla gerçeklik payı yok belki milyonda 1 gerçekleşirse gerçekleşir bu sahne ayrıcana yakından az da olsa bi ihtimal var prfosyonelsen tetiği çekerken fakredebilirsin yakın mesafeden

Spoiler Uyarisi
Punisher reis gibi olmak lazim

Geri