1080p vs 2k monitör Karşılaştırma

engin147

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
11000
Merhaba arkadaşlar önceden kullanmış olduğum LG marka 24 inç 1080p 180hz 1ms ıps panel monitörümü sattım çok memnundum ama biraz daha canlı renkler ve hz değeri yüksek olan modele geçiş yapmak için satmak istedim 1080 e çok alıştım 2k hiç kullanmadım deneme fırsatım oldu ama Fps oyunu oynadığım için ağırlıklı Csgo zula gibi ondan garip geldi herhalde bana şimdi 1080p YENİLEME hızı yüksek Bi monitör mü alsam yoksa 27 inç 2k Bi monitör mü alsam 27 inç biraz büyük gelebilir bana ama kararsız kaldım masamda çok geniş değil ama tavsiyeniz hangisi olur arkadaşlar dizi film youtube da çok vakit geçiriyorum

Ekran kartım 5060ti 16gb
İşlemcim amd ryzen 7 7800x3d

Dizi film diyorsan net 27 zaten sistemin yeterli öneririm 1440p iyidir her iki çözünürlüğü de kullandım eğer öncelik film dizi vs içerik tüketmekse 27 altına düşme derim.

Dizi film diyorsan net 27 zaten sistemin yeterli öneririm 1440p iyidir her iki çözünürlüğü de kullandım eğer öncelik film dizi vs içerik tüketmekse 27 altına düşme derim.
24 e alışmışım ya çok büyük geldi nedense 27 inç olanlar Fps oyunlarında 27 inç 2k yı mağazada test etme şansım oldu baya Bi büyük geldi ama her şey net ve akıcıydı sadece renklere ve büyüklüğe alışmak lazım herhalde

24 e alışmışım ya çok büyük geldi nedense 27 inç olanlar Fps oyunlarında 27 inç 2k yı mağazada test etme şansım oldu baya Bi büyük geldi ama her şey net ve akıcıydı sadece renklere ve büyüklüğe alışmak lazım herhalde
alışırsın 2k 27 inç al o ekran kartına
thunderobot diye bi marka var tayfun hocam konusunu açtı onlara bi göz atabilirsin

Alışırsın inan ki alışınca 24 küçük geliyor aynısını yaşadım, sana önerim temiz bir 1440p al keyfine bak kartın yeni yetmediği yer olsa bile teknolojileri ile seni götürür, 27 inç video film izlerken aşırı fark ettiriyor keşke daha önce geçsem dersiniz, he ama fps oynasaydın sadece o zaman bir şey diyemezdim.

Alışırsın inan ki alışınca 24 küçük geliyor aynısını yaşadım, sana önerim temiz bir 1440p al keyfine bak kartın yeni yetmediği yer olsa bile teknolojileri ile seni götürür, 27 inç video film izlerken aşırı fark ettiriyor keşke daha önce geçsem dersiniz, he ama fps oynasaydın sadece o zaman bir şey diyemezdim.
Peki 2k alsak zulada Csgo da 1080p kadar keyif verirmi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu vatan mağazasında denedim renkleri vs çok iyi parlaklığı da iyiydi bunu düşünürüm lg olduğu için başka marka bakmam samsung lg dışında

Bunu vatan mağazasında denedim renkleri vs çok iyi parlaklığı da iyiydi bunu düşünürüm lg olduğu için başka marka bakmam samsung lg dışında
Ben piyasaya hakim değilim olan arkadaşlar önersin, yani yüksek rank oyuncusu değilsen pek de önemi yok keyfine bak, hatta ppi oranı daha yüksek olduğu için daha dengeli keskin gözükür ekran, 24 1080p den geçince wow demezsin ancak yinede güzel durur, ben her zaman diyorum imkanı olan sistemi yeten 1440p altına düşmemeli istisnai kullanımlar haricinde.

2k alın hocam sırf fps oyunu için 1080p alınmaz e spor düzeyinde değilsen. Ben 1080p 380hz kullanıyorum valoda immo2-3 takılıyorum ama inan şuan tekrar sorsalar 2k 360hz alırdım. ozaman reşit değiliz diye bütçemiz kısıtlıydı yüksek hz olsun diye çözünürlükten kısmıştık. Şuan satmaya üşenmesem 2k 360hz oled yapıştırırım direkt

Attığım modeli alsam sorun olurmu arkadaşlar iyi midir? sizce

2K çözünürlüklü 27 inç monitör en ideal seçenek. 4K monitörler hem gereksiz pahalı hem de güçlü bir ekran kartı gerektiriyor; düşük grafiklerde 4K oynamaktansa 2K’da yüksek grafiklerde oynamak daha mantıklı. Ben Lenovo Legion 27Q-11 aldım, 11 bin TL’ye 6 taksit yaptım. 1080p 240 Hz’den geçtim; keşke daha önce alsaydım diyorum. PUBG ve Age of Empires 3 ve where winds meet oynuyorum.

Oyunlarda nasıl fark gördün keskinlik kalite olarak ben de geçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,983
Üyeler
190,301
Son üye
Higgumaheff4
Geri