❌İndirim Bitti! 1ST PLAYER NGDP 850W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 - 5499 TL

Ömürlük olacaksa 1000w tabii ki.
Ömürlük istiyorsan 1000w almak daha mantıklı daha az yükte daha az ısınma ve ileride güçlü bir kart alırtsan direk takarsın.
Kartım şuanlık bana yetiyor belki ileride işlemci değiştiririm. Bu soruyu sorma sebebim, biri 1000w diğeri 850w evet ama sonuçta ikiside farklı marka/modeller. O yüzden sormuştum. Yani sırf 1000w diye almak istemem açıkcası

Kartım şuanlık bana yetiyor belki ileride işlemci değiştiririm. Bu soruyu sorma sebebim, biri 1000w diğeri 850w evet ama sonuçta ikiside farklı marka/modeller. O yüzden sormuştum. Yani sırf 1000w diye almak istemem açıkcası
Sırf 1000w için değil ki kalite farkı nerdeyse yok 1000w olan 1st daha mantıklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo
Arkadaşlar psu fiyatları hakkında pek bir bilgim yok, ihtiyacım da yok aslında mevcut psumdan (Zalman ZM600-TXII) ses harici bir problemim yok kaçmaz dediğiniz bir fiyatsa almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı

Arkadaşlar psu fiyatları hakkında pek bir bilgim yok, ihtiyacım da yok aslında mevcut psumdan (Zalman ZM600-TXII) ses harici bir problemim yok kaçmaz dediğiniz bir fiyatsa almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek var mı
Kaçmayacak fırsat değil.F/p olarak
bu varken almazdım.Modüler şart değil ise tabii.

Modüler şart hacı şart. Kasanın içini ferahlatıyor.

ileriki zamanda matx bir kasa düşündüğüm için kablolamada yardımcı olur diye ilk tercihim modüler ama şart değil. O zaman biraz daha bekleyeceğim galiba :shy:

Sırf 1000w için değil ki kalite farkı nerdeyse yok 1000w olan 1st daha mantıklı.
1000w şöyle avantajı olur senin için:
  1. İleriye dönük bir psu ve kaliteli bu yüzden ileride kart değiştirmek istediğinde dönüştürücü aramazsın hazır olarak psu onu destekliyor zaten daha yüksek wat isteyen ekran kartlarını direk olarak kafan ağrımadan takabilirsin.
  2. Şu anki kullandığın sistem içinse senin sistemine kasmadan besleyebileceği için psu zorlanamyıp ısınmıcak. Bu şekilde daha uzun süreler bilgisayarında kullanabileceksin.

Yanlış karşılaştırma olur. Bu ürünle karşılaştırman lazım. Bu ürüne göre 200₺ fark vererek hem modüler alıyorsun hem de b+ tier yerine a- tier bir psu alıyorsun. Bence 200₺ fark bunun için hiçbir şey.

1000w şöyle avantajı olur senin için:
  1. İleriye dönük bir psu ve kaliteli bu yüzden ileride kart değiştirmek istediğinde dönüştürücü aramazsın hazır olarak psu onu destekliyor zaten daha yüksek wat isteyen ekran kartlarını direk olarak kafan ağrımadan takabilirsin.
  2. Şu anki kullandığın sistem içinse senin sistemine kasmadan besleyebileceği için psu zorlanamyıp ısınmıcak. Bu şekilde daha uzun süreler bilgisayarında kullanabileceksin.

Yanlış karşılaştırma olur. Bu ürünle karşılaştırman lazım. Bu ürüne göre 200₺ fark vererek hem modüler alıyorsun hem de b+ tier yerine a- tier bir psu alıyorsun. Bence 200₺ fark bunun için hiçbir şey.
Niye o ürünle karsılastırıyoruz? f/p olarak çok iyi şu an 800w psu

Niye o ürünle karsılastırıyoruz? f/p olarak çok iyi şu an 800w psu
F/p olarak güzel zaten ona lafım yok da konudaki PSU muadili o değil ama işte bu eski versiyonu. Ki o fiyat bandında alınabilecek nadir psulardan zaten ona lafım da yok

Stok bitti alanlara hayırlı olsun.

Stok bitmeden çok kısa bir süre önce 1000w olan modeli aldım direkt. Daha dün msi 850w gold plus olana bakıyordum 6.5 k ya. İlaç gibi geldi resmen

Geri