🔥İndirim World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim MART - NİSAN (20 MART)

Hocam aynısını yaşadım. Hem YT Premium alınca saymadı, hem de PS Store harcamamı saymadı. Ya müşteri hizmetlerini arayacaksın ya da Yapı Kredi'nin sitesine gidip ''İletişim'' kısmından ''Bize Yazın''a gir. ''Şikayetim Var'''ı seçip ''Diğer'' seçeneğini seç. Şu tarih ve saatte şu harcamayı yaptım, daha öncesinde şu kampanyaya katıldım ancak indirim tanımlanmadı diye yaz.

Ben bu şekilde YT Premium'un indirimini yansıttım, PS Store için hala yanıt bekliyorum ancak onun da olacağını düşünüyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler deneyeyeyim.

Geçen ay faydalandığım için mi çıkmıyor şu an bende?

Banka kartı olan TL card var troy. Daha önce yeni kart talebinde bulunmuştum ama yine troy göndermişlerdi. Başvurup mastercard ile değiştirebilen oldu mu?

Banka kartı olan TL card var troy. Daha önce yeni kart talebinde bulunmuştum ama yine troy göndermişlerdi. Başvurup mastercard ile değiştirebilen oldu mu?
Değiştiremezsin büyük ihtimalle kartı alırken türüne göre ne göndereceklerini yazıyorlar.İptal edip başka kart isteyebilirsin.World uygulamasında 750 tl harcamaya 250 tl wordpuan veriyor tl carda ona bakabilirsin.Aynı zamanda e ticaret sitelerinde de belli bir oranda puan veriyordu 150 + 50 tl sanırım ona da kayıt olabilirsin.

beyler yeni kart çıkartırken kart şema tercihi diye bi seçenek var onu seçiyosunuz mastercard işaretliyosunuz bu kadar kolay

Arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım. Yapıkredi' nin bu kampanyayı ilk zamanlar Visa kartlar için çıkarmıştı, daha sonradan Mastercard' a döndü. Bundan dolayı riske girip standart Worldcard' ı Visadan dönüştürmek yerine TLCard' ı Visa' dan Mastercard' a dönüştürmek için şubeye gittim başvuru yaptım. İsimsiz kart olur sadece Mastercard olması yeterli diye 50.000 defa Mastercard kelimesini cümle içinde geçirmeme rağmen zarf içinden Troy kart çıktı. O an geri dönüp şubeye tekrar görüşsem sinirlerime hakim olamam diye. Hemen telefonla müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim, Mastercard istediğimi belirttim. 4. iş günü içinde kartımı teslim aldım. Mesai saatleri içinde makas farkının az olduğu saatte satın alımınızı yapın aynı gün veya ertesi güne 300 TL nakit iade ediyor. Her ay 10$ bakiye atıyorum 6-7 aydır.

Arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım. Yapıkredi' nin bu kampanyayı ilk zamanlar Visa kartlar için çıkarmıştı, daha sonradan Mastercard' a döndü. Bundan dolayı riske girip standart Worldcard' ı Visadan dönüştürmek yerine TLCard' ı Visa' dan Mastercard' a dönüştürmek için şubeye gittim başvuru yaptım. İsimsiz kart olur sadece Mastercard olması yeterli diye 50.000 defa Mastercard kelimesini cümle içinde geçirmeme rağmen zarf içinden Troy kart çıktı. O an geri dönüp şubeye tekrar görüşsem sinirlerime hakim olamam diye. Hemen telefonla müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim, Mastercard istediğimi belirttim. 4. iş günü içinde kartımı teslim aldım. Mesai saatleri içinde makas farkının az olduğu saatte satın alımınızı yapın aynı gün veya ertesi güne 300 TL nakit iade ediyor. Her ay 10$ bakiye atıyorum 6-7 aydır.
Hangi saatte almalıyım?
5 Dolar alacağım direk 200 küsür iade yapıyor değil mi?

Hangi saatte almalıyım?
5 Dolar alacağım direk 200 küsür iade yapıyor değil mi?
direkt yapmıyor kampanya detaylarını okumadan param gelmedi yazmayın. 3 iş günü içinde harcadığınız tutar iade ediliyor.

Her ay düzneli bir şekilde oluyor mu bu kampnaya

Yapi krediye yeni uye olanlar mart ayindan yararlanir mi? Bide yeni uyelere bir seyler yok mu?

Yapi krediye yeni uye olanlar mart ayindan yararlanir mi? Bide yeni uyelere bir seyler yok mu?
davet koduyla bireysel müşteri olursan 600tl puan kazanırsın davet kodu iletebilirim istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,545
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri