Bu sistem bu fiyatta alınır mı?

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
968
https://www.incehesap.com/dark-aegis-oem-paket-fiyati-35237/Sanırım gaming gecesi indirimlerinde 59.999'a gelecek ekran kartı dışında SSD'yi Renegade'e yükseltip kasayı da Cougar yaptığımızda alınabilir bir sistem gibi duruyor sizlerin de fikrini almak istedim şu an indirim saatini bekliyoruz arkadaşa direk çekecegiz açılır açılmaz.

kanka o soğutucu soğutabilir mi bilemedim 240mm var corsairin 70e zorluyor bende

https://www.incehesap.com/dark-aegis-oem-paket-fiyati-35237/Sanırım gaming gecesi indirimlerinde 59.999'a gelecek ekran kartı dışında SSD'yi Renegade'e yükseltip kasayı da Cougar yaptığımızda alınabilir bir sistem gibi duruyor sizlerin de fikrini almak istedim şu an indirim saatini bekliyoruz arkadaşa direk çekecegiz açılır açılmaz.
Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen incehesap pahalı satıyor.

Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen incehesap pahalı satıyor.
Bana ekran kartı dışında fiyatı iyi gibi geldi uzun süredir bakıyorum sistemlere çünkü birde işlemci 7800x3d var üstünde o cezbediyor.

60a alınmaz ki taksiti de yok avantajlı değil hepi topu 9060xt sistem

kanka o soğutucu soğutabilir mi bilemedim 240mm var corsairin 70e zorluyor bende
Fiyat düştükten sonra tekrar özelleştirmelere bak soğutucu 6 bakır borulu soğutur bence fakat ben lian li 240 mm yükselticeğim.

60a alınmaz ki taksiti de yok avantajlı değil hepi topu 9060xt sistem
Ekran kartı dışında dediğim yükseltmelerle yine iyi fiyata gelecek ekran kartını bir süre kullanıp sonra upgrade edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

intel mintel ama 55kya 5070 ddr5 sistem dururken o paraya 9060xt sistem alınmaz bence taksit avantajları da yanında
245kf rekabetçi oyunlarda iyi değil cache konusunda o yüzden güvenmiyorum yoksa bu sistemi biliyorum almak isteyenler için uygun duruyor.

Fiyat düştükten sonra tekrar özelleştirmelere bak soğutucu 6 bakır borulu soğutur bence fakat ben lian li 240 mm yükselticeğim.
tek fan kanka peerless assasinle de kullandım çift kule çift fan o da 70 lerde geziyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri