İnternete bağlanabiliyorum ancak internet erişimi yok gözüküyor

UCE5

80+
Reaksiyon skoru
6
Şu an internete bağlıyım ancak sağ altta fotoğrafta gösterdiğim gibi internet erişimi yok gözüküyor sebebi ne olabilir

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    145 KB · Hit: 18
Bulunduğunuz bölgede interneti kesmiş olabilirler. (Bi çalışma vesaire vardır internetle alakalı). Bizim de o sebeple kesiliyordu bazenleri. Müşteri temsilcisinden net bilgi alabilirsin.
Modemin de kablo bağlantıları tam ve ışıkları yanıyordu değil mi?

Bulunduğunuz bölgede interneti kesmiş olabilirler. (Bi çalışma vesaire vardır internetle alakalı). Bizim de o sebeple kesiliyordu bazenleri. Müşteri temsilcisinden net bilgi alabilirsin.
Modemin de kablo bağlantıları tam ve ışıkları yanıyordu değil mi?
Evet tüm ışıklar tam ancak 2-3 gündür bu problemi yaşıyorum sebebini çözemedim

Evet tüm ışıklar tam ancak 2-3 gündür bu problemi yaşıyorum sebebini çözemedim
Valla kesin bilemiyorum hocam ama müşteri temsilcisini arardım ben sonra da modeme gelen kabloları, fiber internetse eğer binadaki internet kutusunu kontrol ederdim yani

Valla kesin bilemiyorum hocam ama müşteri temsilcisini arardım ben sonra da modeme gelen kabloları, fiber internetse eğer binadaki internet kutusunu kontrol ederdim yani
Ama internet bağlantımda problem yok aktif olarak bağlanabiliyorum sadece internet yok yazıyor

Ama internet bağlantımda problem yok aktif olarak bağlanabiliyorum sadece internet yok yazıyor
O zaman internet sağlamdır ağ kartın veya windows internet yok olarak algılıyordur , şuan bir sorun yoksa düşünmene gerek yok zamanla geçer

• Beğen
Reaksiyonlar: UCE5
Geri