🔥İndirim Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

Demek ki bazı ürünlerde bu sorum var. Napsam şansımı denesen mi acaba
inanki nedesem yalan olur çıkar çıkmaz belki bazılarında çıkıyordur dediğin gibi.
şansını dene baktın geldi ses var iade iste kolay oluyormu bilmiyorum.
benim wreait garanti 1 kere iyi birkere kötü deneyim yaşadım.
iade nasıl bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçe sınırsız ama insan gidip de bir sıvı soğutmaya 20.000 TL para vermek istemiyor. Bildiğin israf gibi bir şey. En azından bu kadar para verip de ses sorunu da yaşayacaksam o zaman kafama sıkayım daha iyi. Panorama uygulamasız çalıştığı için çok daha mantıklı geldi ve Wonder Vision teslim edilmesinde bir hafta kala ürünü iptal ettim. sonra Panoramayı araştırmaya başladım ve sizin mesajları gördüm. Şimdi panoramayı da iade ettim napıcam bilmiyorum. Şöyle bir sisteme uyacak sıvı soğutma yalnızca kavisli ekrana sahip bir model olur. Alıntıyı görüntüle
senin cam nerde bu arada altaki :D

inanki nedesem yalan olur çıkar çıkmaz belki bazılarında çıkıyordur dediğin gibi.
iade nasıl bilmiyorum.
En iyisi @achardir iadesini bekleyeyim. Hem iade hakkında bilgi olur hem de ondan alırım. 10K'ya bırakırım dedi.

iade nasıl bilmiyorum.

senin cam nerde bu arada altaki :D
Onu takmayı unuttum ondan fotoda yok :D

Bu ne işe yarıyor
IMG_2248.webp

ekran kartının üstündeki bak bu görüntü şekil işi.

En iyisi @achardir iadesini bekleyeyim. Hem iade hakkında bilgi olur hem de ondan alırım. 10K'ya bırakırım dedi.

Onu takmayı unuttum ondan fotoda yok :D
senin alacağın aio'da belli abi hiç boşuna bakma sağa solo Lian Li Curved AIO. uygulama üstünden hareket falan ettirebiliyorsun ekranı inanılmaz inovatif. Ben şahsen başka bir şey almazdım. Q3 çıkar diyorlar ama beklemedeyiz.

Alıntıyı görüntüle

senin alacağın aio'da belli abi hiç boşuna bakma sağa solo Lian Li Curved AIO. uygulama üstünden hareket falan ettirebiliyorsun ekranı inanılmaz inovatif. Ben şahsen başka bir şey almazdım. Q3 çıkar diyorlar ama beklemedeyiz.
bu aio tahmini kaç gayme olur :D

lian li normal mi çok pahalı bunu düşünemiyorum :D bunu beklicektik ama lian li diyesin güven vermiyor sıvı konusunda pompa su sesleri felan yazılım sorunu :D
sıvı lcd konusunda çok problem yaşayan var malasef bildiğim kadarı.

lian li normal mi çok pahalı bunu düşünemiyorum :D bunu beklicektik ama lian li diyesin güven vermiyor sıvı konusunda pompa su sesleri felan yazılım sorunu :D
sıvı lcd konusunda çok problem yaşayan var malasef bildiğim kadarı.
Her konuda sana katılıyorum ama kapı gibi firma ya ürünlerinin arkasında bu kadar duran başka firma ben görmedim direk alıp sıfırıyla değiştiriyorlar tamam bozulabiliyor ama bu güveni sağlaması benim gözümde lian li yi GOAT yapıyor.

1774042132061.webp

lianli yerine Asiahorse kit yapıcam gibi

lianli curved sıvı sogutma 15kdan gelirse düşünürüm ama genelde çok sorun yaşayan oluyo güven vermiyo birazda

Alıntıyı görüntüle

Abi ekranın dönmesinin nasıl bir avantajı var ki bence gereksiz. Sorunsuz olsun bizim olsun ya tek derdim bu vallaha. Bir an önce de almak istiyorum 240mm ile hakaret oluyor sisteme :D

Son düzenleme:
Bura harbici arctic ile devam işi gibi ya :D.

1774043963226.webp
1774043984983.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,198,410
Üyeler
190,368
Son üye
Lector